23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

INTERCUT ny agent för Bomar kapmaskiner

Nu har vi marknadens bredaste program av kapmaskiner för alla tänkbara behov och önskemål.Ett perfekt komplement är välbekanta BOMAR som erbjuder marknadens bredaste sortiment av kapmaskiner.

Nu har vi marknadens bredaste program av kapmaskiner för alla tänkbara behov och önskemål. Först och främst Kaltenbach´s kraftfulla program med inriktning mot stålbyggare. Inkluderar även automation, blästring och målning.

Ett perfekt komplement är välbekanta BOMAR som erbjuder marknadens bredaste sortiment av kapmaskiner. Anders Pettersson VD: Vi satsar nu kraftfullt på vår nya avdelning för kapmaskiner. Under året har vi rekryterat servicetekniker, ordermottagare och säljare. Nu är vi väl rustade att ge våra kunder bästa tänkbara service och support för kapmaskiner.

BOMAR grundades 1993 och har vuxit snabbt, idag har man drygt 200 medarbetare som utvecklar och tillverkar 5000 kapmaskiner per år. Programmet består av små mobila bandsågar upp till CNC styrda automater för de största företagen. www.bomar.cz

Förväntasfulla experter inom kapning utanför huvudfabriken
Eftermarknadschef Francisco Viana, Kramtec AB ÅF i Norr Ulf Öberg, Ägare och VD Ing. Alfred Pichlmann, Sälj- och produktansvarig Intercut Trond Hansen samt Area Sales Manager Boris Vejlupek

Intercut Sverige AB
Box 8026
Besöksadress: Orrvägen 26-28
192 08 Sollentuna
Sollentuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564367430

Sänd till en kollega

0.047