23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Sandvik Coromant lanserar en ny webbplats

Webbplatsen är en del av Sandvik Coromants nya globala strategiska inriktning, med fokus på att uppfylla kundernas växande behov på en marknad i ständig utveckling.

Nu har Sandvik Coromant glädjen att kunna presentera sin nya webbplats, Den nya webbplatsen finns på 19 språk, omfattar över 100 länder och har en förbättrad plattform och ett mer användarvänligt gränssnitt för enklare navigering. Med ett stort utbud av kunskap om skärande bearbetning erbjuder webbplatsen information om de bästa bearbetningsmetoderna, hur man väljer rätt produkter, underhåller dem och hur man optimerar produktiviteten.

”I en innehållsrik miljö som internet är det viktigt att nå kunderna på ett sätt som är så enkelt för dem som möjligt”, säger Björn Roodzant, Senior Manager för den globala webben. ”Kunderna ska kunna välja hur och när de vill interagera med oss och göra affärer. Med den nya webben hoppas vi kunna hjälpa dem i den processen.”

För att göra kundens upplevelse ännu bättre innehåller webbplatsen:

En effektiv sökmotor
Den förbättrade sökmotorn erbjuder en sökbar databas med indexerat innehåll som artiklar, produktkoder, produktfamiljer, videofilmer och bilder, vilket gör det smidigt för användaren. Med hjälp av funktionen för automatisk komplettering hjälper sökmotorn användaren att enkelt hitta rätt information.

Tjänst för onlinebeställning
I det bekväma självserviceområdet kan kunden själv köpa produkter direkt via webbplatsen.
Med hjälp av tjänsten för onlinebeställning kan nya kunder enkelt och snabbt registrera sig. Här kan man se priser, information om produkternas tillgänglighet, spårning av paket, beställnings- och faktureringshistorik och mycket annat.

Guidad produktsökning
En avancerad verktygstjänst som ger rekommendationer om skärverktyg enligt användarparametrar som ”arbetsmaterial” och ”uppgift.” All produktinformation bygger på den nya ISO-standarden (13399) för att säkerställa produktdatakvaliteten.

Lokalt innehåll/lokala evenemang
Användarna kan nu se de senaste nyheterna på en viss marknad och registrera sig för att delta i lokala utbildningsevenemang och utbildningar.

Som världens ledande tillverkare av verktyg för skärande bearbetning arbetar Sandvik Coromant hårt för att hjälpa sina kunder att lyckas med hjälp av avancerad teknik i ständig utveckling.
.

SANDVIK Coromant Sverige AB
Box 12
164 93 Kista
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563507846

Sänd till en kollega

0.031