23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Maskinorder till Din Maskin

Weland Stål köper en Safan kantpress

Weland Stål AB i Ulricehamn tillverkar och lagerhåller ett komplett program av takskyddsprodukter. Ända sedan starten 1980 har man bedrivit en intensiv produktutveckling och under detta arbete provas produkterna i den egna anläggningen, på samma sätt som SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.

I dag arbetar man mycket med deformationszoner som bromsar upp fallen. Även infästningarna utvecklas efter önskemål och synpunkter från berörda montörer. Weland Stål har tagit fasta på sina egna erfarenheter, synpunkter från återförsäljare, användare, branschorganisationer, fackliga företrädare m.fl.

Weland Ståls takskyddsprodukter är certifierade, vilket innebär att SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut provar och certifierar enligt gällande normer och krav.

Jens Helgesson, på Weland Stål, berättar:Vi har sedan tidigare en likadan maskin som nu är 30 år gammal! Vi har varit mycket nöjda med den så man kan ju säga att Safan hade ”pole position” vid denna investering!

Maskinen som Weland Stål investerar i är en Safan H-Brake, hydraulisk kantpress, 480 ton med 6,2 meter bockningslängd och 5-axligt bakre anslag. Den är utrustad med LaserSafe. Maskinen förses med specialanpassade sidoskydd och rullbana för inmatning av bockningsämnet och uttransport av färdig produkt.
Den är även utrustad med CNC-styrd tjockleksmätare ”Safan S-Bend” som kontrollerar plåttjockleken för automatisk korrigering av bockningsvinkeln.

För ytterligare information om Safan hydrauliska kantpressar, kontakta en säljare på Din Maskin, 0370-693400.

Din Maskin i Värnamo AB
Box 742, Silkesvägen 22
331 27 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564705282

Sänd till en kollega

0.049