23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Safan + Darley = SANT!

På EuroBlech 2012 blev det offentligt att Safan och Darley går samman och man presenterade sitt nya gemensamma varumärke SafanDarley.

De två välkända varumärkena Safan och Darley leder utvecklingen inom bockningsteknologi. Safan är grundaren till originalet E-Brake och Darley är ledande inom kundspecifika lösningar för hydrauliska kantpressar.

På EuroBlech visade SafanDarley upp en ny generation hydrauliska kantpressar med H-Brake som genom senaste teknik och ekologi absolut hör hemma i toppskiktet. Produktprogrammet av hydrauliska kantpressar sträcker sig från 130 ton upp till 1000 tons presskraft. Här visades även upp ett nytt hydrauliskt start/stop system. Hydraulsystemet är endast igång när presskraft erfordras vilket resulterar i mindre energiåtgång och lägre slitage på maskinkomponenter och olja.

Den andra världspremiären som visades på mässan var E-Brake 130T 4100. Denna maskin lämpar sig för företag inom t ex vitvaruindustrin och som kör tunn plåt i långa längder.

En annan spännande produkt var SafanDarley Eye där operatören får information direkt i sina skyddsglasögon. Det sker genom projicering i glasen om t ex verktygs setup, bockningssekvens och arbetsinstruktioner av olika slag. I framtiden kommer man också att kunna aktivera virtuella knappar. SafanDarley Eye är ett utsökt redskap för att uppnå högre processtyrning. Företaget vann genom de här innovativa glasögonen ett pris i kategorin "forming / folding" på EuroBlech och de har även vunnit andra utmärkelser i Nederländerna under året.

Kontakta Din Maskin för ytterligare information, tel 0370-693400.

Din Maskin i Värnamo AB
Box 742, Silkesvägen 22
331 27 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564705282

Sänd till en kollega

0.031