23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Pilz växer i Norden

Pilz Skandinavien har under hela år 2012 haft en stor tillväxt i de nordiska länderna.

Pilz Skandinavien, som är ett dotterbolag till det tyska Pilz GmbH & Co. KG, med mer än 1.600 medarbetare över hela världen och ledande inom säker automationsteknologi, har under hela 2012 upplevt en stor framgång i de nordiska länderna; speciellt i Finland och Sverige har det varit extra stor efterfrågan på Pilz produkter och tjänster.

Pilz produkter omfattar kontroll- och övervakningsreläer, säkerhetsreläer, programmerbara säkerhetsstyrningar, säkra bussystem, sensorer, ljusridåer/ljusbommar, mekaniska säkerhetskontakter, operatörspaneler, displayer och servolösninger.

Förutom komponenter erbjuder Pilz också ett brett utbud av tjänster. Dessa omfattar bl.a. rådgivning, utveckling och utbildning. Pilz kan bl.a. hjälpa till med att sammanställa en utbildning för verksamhetens medarbetare, eller utföra maskinsäkerhets-/riskbedömning, säkerhetskoncept/-design och CE-märkning.

Under år 2012 har Pilz utökat sin personal med 5 personer för att möta kundernas efterfrågan; i Sverige har Robert Carlsson och Ulf Rytterhag anställts som säljare. I Finland har Tuomas Manninen anställts som teknisk support, och Petri Savinainen samt Janne Uusimäki har anställts som säljare.

Pilz - Fokus på Maskinsäkethet »


Pilz på Facebook !:
http://www.facebook.com/pages/Pilz-SE/125031174182372 »
Pilz på YouTube !:
http://www.youtube.com/pilzse »

Pilz Skandinavien K/S, dansk Filial
Smörhålevägen 3
434 42 Kungsbacka
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5020506183

Kontaktperson

Mike Uppdal
Marketingkoordinator
+45 74436332 m.uppdal@pilz.dk

Sänd till en kollega

0.115