23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

EWES Stålfjäder AB byter namn till EWES AB

Vi byter namn och satsar ytterligare på att nå en bredare marknade

Från och med 1.a december 2012 byter Ewes Stålfjäder AB namn till EWES AB. Främsta anledningen till namnbytet är att belysa för den skandinaviska hemmamarknaden hur bolaget har förändrats och att EWES erbjuder så mycket mer än bara stålfjädrar.
Det blev tydligare och tydligare hur ”Stålfjäder” i ”EWES Stålfjäder AB” allt mer låste in kunder i ett mentalt fack om vad EWES kan och inte kan erbjuda.

-När vi ombildades till aktiebolag på slutet utav 60- talet så valde vi Ewes Stålfjäder AB som namn, helt i linje med dåtidens ideal om att själva bolagsnamnet skulle även innehålla en benämning utav huvudprodukten. EWES Stålfjäder har sedan dess utvecklats enormt och lagt till andra produktgrupper och tjänster som inte reflekterats i namnet, samtidigt som vi har utvecklats till en koncern med verksamhet på flera orter i Sverige, Östeuropa och Kina. Internationellt är vi ju redan kända ”bara” som EWES eftersom det är ytterst få som tänker på och ens försöker uttala ”Stålfjäder”! Självklart finns det så mycket mer bakom vårt bolag än ett namn, men det har ändå ett viktigt signalvärde gentemot (främst) våra skandinaviska kunder, säger bolagets VD Anton Schön i ett pressmeddelande.

EWES AB
Box 45
Lundavägen 53
333 71 Bredaryd
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563765030

Sänd till en kollega

0.031