23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Din Maskin levererar till Rasch

Rasch i Motala köper en E-Brake

Rasch AB i Motala är ett anrikt och välkänt företag i ventilationsbranschen. Företaget var ursprungligen ett entreprenadföretag som arbetade lokalt i Östergötland och som efter hand kompletterades med egen utveckling och tillverkning av produkter.

Numera är verksamheten helt inriktad på produktion och man utvecklar (tillsammans med säljbolaget Bevent Rasch AB) och tillverkar större delen av brand- och brandgasspjällen på den svenska marknaden.

Per-Anders Jansson, produktionsledare på Rasch, berättar om investeringen:
- Då vi har en mycket god orderingång var vi i stort behov av att öka vår kapacitet inom kantpressning. Vi diskuterade med representanten på Din Maskin, Bengt Kindstrand, som hade ett bra objekt till oss!

Vi har sedan tidigare en gradsax från Safan och Din Maskin och tycker att vårt samarbete har fungerat mycket bra. Det är en viktig parameter för oss när vi tittar på investeringar, avslutar Per-Anders.

Kantpressen E-Brake har en servoelektriskt driven pressbalk med en extrem noggrannhet. De faktorer som gör så många kunder nöjda med sin E-Brake är bland annat dess tysta gång och exakthet i bockningsoperationen. Viktigt att nämna är att en E-Brake är fri från hydraulolja genom servodriften.

På bilden syns operatören Christer Edoff som kommer att köra maskinen

Din Maskin i Värnamo AB
Box 742, Silkesvägen 22
331 27 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564705282

Sänd till en kollega

0.046