23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Med styrsystemet PNOZmulti sparar du minst 40% i alla projekteringsfaser

Nya funktioner i programvaruverktyget PNOZmulti Configurator. Alla texter inom PNOZmulti (projekt, diagnostik, GUI) kan översättas av användaren.

Med version 9.2.0 av PNOZmulti Configurator kan man ladda ner användargränssnittets språk. Med de nedladdningsbara språkpaketen kan PNOZmulti Configurator användas i alla världens länder på respektive språk. När det gäller språk som inte tillhandhålls av Pilz kan du själv skapa ditt verktygsspråk.

Nyhet: Översättning av användargränssnittet

PNOZmulti Configurator används över hela världen för att skapa säkerhetskopplingar samt för att diagnostisera maskiner och anläggningar, som är utrustade med de konfigurerbara styrsystemen PNOZmulti. Från version 6.0.0 av PNOZmulti Configurator kan redan projekt- och diagnostiktexter internationaliseras av användaren. Med version 9.2.0 går det nu även att översätta texter i användargränssnittet i PNOZmulti Configurator för första gången. Därmed kan alla texter inom PNOZmulti (projekt, diagnostik, GUI) översättas av användaren. Utförlig information och detaljerade anvisningar om hur det går till finns i online-hjälpen.

Nyhet: Uppdatering om ”Service Packs”

Förutom de egna, Pilz-certifierade översättningarna, kan vi leverera ytterligare filer med den nya importmekanismen. I framtiden kommer alltså ett ”Service Pack” att innehålla aktuella produktdata, online-hjälp, Pilz-makron, exempelprogram eller ”Readme”-filer eller en uppdatering av dessa. Vid importen kan du välja till eller välja bort ”Service Pack”-uppdateringar av enskilda komponenter. ”Service Packs” finns nu att ladda ner från Pilz webbsida.

Snabböversikt över fördelarna:

• kopplingen mellan version och översättning försvinner
• alla användare kan skapa sitt eget verktygsspråk
• produktdata och ytterligare verktygskomponenter kan uppdateras

Nedladdning av programvaran (gratis demo):

Programvaran PNOZmulti Configurator 9.2.0 »

Styrsystemet PNOZmulti:

Läs mer här »



Pilz på Facebook !:
http://www.facebook.com/pilzse
Pilz på YouTube !:
http://www.youtube.com/pilzse

Pilz Skandinavien K/S, dansk Filial
Smörhålevägen 3
434 42 Kungsbacka
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5020506183

Kontaktperson

Mike Uppdal
Marketingkoordinator
+45 74436332 m.uppdal@pilz.dk

Sänd till en kollega

0.047