23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

AP&T visar eftermarknad och lättviktskompetens på ScanPlåt

AP&T kommer att finnas på Svenska Mässan i Göteborg den 28-30 maj för att medverka på den nya mässan ScanPlåt. Företaget kommer bland annat visa sitt eftermarknadserbjudande och deltar i seminarier om lättvikt.

På hemmaplan visar AP&T bland annat upp sitt breda eftermarknadserbjudande, med service, reservdelar, ombyggnationer, utbildning, med mera. Det är en naturlig del i den svenska verksamheten.

– På många av våra exportmarknader finns inte behovet lika tydligt. Men här på hemmaplan har vi en mycket stabil bas och kunder som vet värdet av fortbildning och att ta hand om sina maskiner långt efter installation, säger Jan Jonasson, Senior Area Sales Manager på AP&T.

Swerea IVF, som är medarrangör till ScanPlåt, kommer att anordna seminarier under mässan. Bland annat ett om lättvikt, där AP&T kommer presentera sin presshärdningsteknik, som i mycket riktar in sig på fordonsindustrin, men som kan få andra tillämpningar.

– Vi hjälper fordonstillverkarna till lättare och starkare detaljer, vilket bidrar till att de kan möta de allt hårdare miljö- och säkerhetskraven. Vi berättar mer om hur vi gör det på ScanPlåt, säger Per Josefsson, Vice President, Global Sales and Service, AP&T.

se.aptgroup.com

AP&T
Box 32
Rönnåsgatan 3A
523 21 Ulricehamn
Ulricehamns kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562884667

Kontaktperson

HS
Helén Sallander
Senior Advisor/Marketing and Sales
+46 10 471 3858 helen.sallander@aptgroup.com

Sänd till en kollega

0.047