23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

3D-teknik skapar nya möjligheter för AP&T:s kunder

Utbildning, demonstrationer och produktutveckling – med hjälp av ett nytt simuleringsverktyg kan AP&T ge kunderna en virtuell upplevelse som gör det enklare att ta rätt beslut.

Poängen med simulering är ju alltid att komma så nära verkligheten som möjligt, att kunna visa det som annars är svårt att visa och att få möjlighet att testa olika lösningar på ett kostnadseffektivt sätt. Med den senaste 3D-tekniken öppnas helt nya möjligheter till det. Till exempel använder AP&T simuleringsverktyget IC.IDO VR-system som är utvecklat av ESI Engineering.
Hittills har AP&T framför allt utnyttjat det vid mässor och seminarier för att i detalj visa hur presshärdningsprocessen fungerar och hur den kan optimeras i varje led.

– Men det finns också en stor potential att använda tekniken i andra sammanhang. Ett exempel är utbildning av operatörer och ställare inför idrifttagningen av en ny produktionslinje, ett annat är utbildning av servicepersonal. Möjligheterna till detaljerad simulering är fantastiska och vi vill gärna utveckla användningen tillsammans med våra kunder, säger Per Josefsson global försäljnings- och servicechef på AP&T.

se.aptgroup.com

AP&T
Box 32
Rönnåsgatan 3A
523 21 Ulricehamn
Ulricehamns kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562884667

Kontaktperson

HS
Helén Sallander
Senior Advisor/Marketing and Sales
+46 10 471 3858 helen.sallander@aptgroup.com

Sänd till en kollega

0.032