23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Rätt ytbehandling kan vara avgörande.

Rätt ytbehandling kan vara avgörande. Troax kortar ledtiden för galvaniserat maskinskydd.

Som världsledare handlar det inte alltid om att våra system ska klara höga säkerhetskrav eller vara smarta funktionsmässigt. Det är mycket viktigt att man även kan erbjuda de absolut bästa och mest beprövade ytbehandlingarna som finns.

Ett exempel på det är varmförzinkning, även kallat galvanisering.

Josephine Granell, produktchef för Automations- och Robotmiljöer på Troax AB, berättar:

- Med galvanisering får man ett mycket starkt rostskydd och en beläggning som tål stor mekanisk påfrestning. För fuktiga miljöer, lokaler som inte är uppvärmda och för utomhusbruk är detta det bästa alternativet. Metoden är den mest använda för långvarigt korrosionsskydd, då den även ger jämn och fullgod beläggning på invändiga och svåråtkomliga ytor, vilket ju inte lackade ytor gör.

- Våra lösningar ska passa för alla tänkbara miljöer och behov våra kunder kan ha och eftersom vi på Troax vill fortsätta skapa valfrihet i allt vi utvecklar är det en självklarhet att även kunna erbjuda det för ytbehandlingar. Därför kommer vi från och med september månad även kunna erbjuda lagerleveranser av galvaniserat maskinskydd, vilket innebär lika snabb leverans som vårt lackade standarmaterial.

Troax system passar många typer av ytbehandlingar

Våra senaste innovationer Rapid Fix och Smart Fix, är två maskinsskyddssystem som går att kombinera eller användas var för sig. Systemen har många smarta lösningar såsom kombinationsmöjligheter för fästen, gemensamma stolpar och mycket mer.
Dessa två system och våra andra lösningar tar ingen hänsyn till vilken ytbehandling som används, alla detaljer är anpassade och konstruerade för att fungera ihop.

Ytbehandligen är en av detaljerna som skapar den alltid så viktiga helheten, avslutar Josephine.

Har du frågor eller vill ha mer information om våra ytbehandlingar eller våra världsledande maskinskyddssystem, kontakta Josephine Granell:

Josephine Granell, produktchef Automations- och Robotmiljöer
Tel: +46 (0)370 - 371 705 , e-post: josephine.granell@troax.com

Troax maskinskydd och maskinsäkerhet

Troax Nordic AB
Tyngel
335 04 Hillerstorp
Gnosjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE556093571901

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.032