23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Swegon i Arvika köper sin fjärde E-Brake!

Din Maskin levererar kantpressen till Swegon

Det är inom må bra-branschen Swegon verkar, med sina inomhusklimat får de människor att må bättre. Det man erbjuder varken syns eller märks och ändå lyckas de skapa en miljö där människor trivs. Det är det som driver dem framåt. I Arvika finns en av tre enheter i Sverige. Med 17.000 kvm produktionsyta, 130 anställda, moderna testanläggningar och en egen avdelning för forskning och utveckling, kan fabriken kontinuerligt komma ut med nya innovativa produkter på marknaden.

Kantpressen som man nu har beställt är en 35 tons 1,25 meters maskin i Ergo-utförande. Det innebär att maskinen har en öppning i stativet för en fotpedal i specialutförande. Den har även ett justerbart fotstöd samt ergonomistol och bord.

Claes Carlsson, produktionstekniker på företaget berättar;
- Det är vår fjärde Safan Darley E-Brake vi köper från Din Maskin. Det är en maskin vi har trivts mycket bra med och som har varit väldigt driftsäker. Vi är dessutom mycket nöjda med serviceorganisationen på Din Maskin vilket också är en viktig aspekt när vi gör en investering.

SafanDarleys kantpress, E-Brake, har en servoelektriskt driven pressbalk med en extrem noggrannhet. De faktorer som gör så många kunder nöjda med sin E-Brake är bland annat dess tysta gång och exakthet i bockningsoperationen. Viktigt att nämna är att en SafanDarley E-brake är fri från hydraulolja genom servodriften.

Din Maskin i Värnamo AB
Box 742, Silkesvägen 22
331 27 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564705282

Sänd till en kollega

0.031