23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Dibo Produktionspartner investerar i femaxliga från DMG Mori

| Medlemsnyhet | Företag DMG MORI Sweden AB

Företaget har en toppmodern maskinpark med ett femton tal CNCmaskiner, varav ett antal för femaxlig bearbetning samt en femaxlig med sex palletsystem.

DIBO bearbetar komponenter i metall och plast till medicin-, telekom, -fordon och processindustrin. Investeringar görs kontinuerligt för att hålla produktionsutrustningen på högsta möjliga tekniknivå.

Senaste tillskotten är femaxliga DMU 40 EVO, DMU65 och DMU 85 från DMG Mori.

DIBO arbetar i metalliska material såsom aluminium, mässing, stål och titan samt plastmaterial som t ex peek pom mm. Verksamheten är koncentrerad till små och medelstora serier.

Företaget har en toppmodern maskinpark med ett femton tal CNCmaskiner, varav ett antal för femaxlig bearbetning samt en femaxlig med sex palletsystem.

- Vi satsar idag på avancerade maskiner, femaxligt simultant, där vi har möjlighet att utnyttja maskinerna så mycket som möjligt samtidigt som vi lägger till robotsystem för att de ska sköta sig själva och ha så lite handpåläggning som möjligt, säger vd Hans-Erik Svedin.

DIBO har lång erfarenhet i branschen och medverkar tidigt i samarbetet med kund för att påverka materialval och tillverkningsprocesser. Företaget jobbar med kundstyrda produkter samt egna produkter och kan med sin breda kompetens erbjuda skräddarsydda lösningar.

Personal med stor teknisk kompetens kombinerat med spjut- spetsteknologi innebär att DIBO håller extremt hög precision.

- Vi följer med i utvecklingen av de maskiner som behövs för att tillverka morgondagens produkter i olika material, så att vi har de bästa bearbetningsmaskinerna som finns på marknaden. Märken som Deckel Maho, Mazak, CE-Johansson brukar tala för sig själva, avslutar Svedin.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
DMG MORI Sweden AB

E A Rosengrens gata 5
421 31 Västra Frölunda
Sverige
DMG MORI Sweden AB

Sänd till en kollega

0.111