23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

N8LED 2.1 – en optimal belysningsmast för industri och bygg

Belysningsarmatur i IP-klass 65 som med stativet kan hissas upp till 5 meter. N8LED är en kraftfull belysning som ger mycket och starkt ljus vilket gör att den är optimal vid arbetsplatser utomhus.

N8LED belysningsmast är en belysningsarmatur i IP-klass 65 som med stativet kan hissas upp till 5 meter. Tack vare en speciell tandning på fästet mellan stativ och armatur kan armaturen vinklas på ett enkelt och säkert sätt. Detta gör att man kan rikta ljuset på bästa sätt för varje tillfälle. 
Belysningsmasten är även enkel att montera, inga verktyg behövs och monteras på endast 90 sek.  

Belysningsmasten ger ett starkt sken med 42.500 lumen och effekten fås omedelbart vid påslagning. Ljuset är sedan dimbart i 20%-steg.

Med modulär design 
Armaturen består av 8 moduler med 27 led-dioder i vardera, där modulerna drivs individuellt. Skulle en modul sluta fungera, så fortsätter lampan att lysa, med nästintill samma styrka. Sedan ersätter du enkelt den trasiga modulen med en ny.
 
Med en mobil belysningsmast är man snabbt igång på arbetsplatsen, montering sker på 90 sekunder och inga verktyg behövs. Självklart kan stativet kompletteras med spännlinor om så önskas. 

Mared Components AB
Box 214
561 23 Huskvarna
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562477975

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.048