23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Claes Börjesson firar sitt 25-årsjubileum på Pilz

Den 1 februari 2023 firar Claes Börjesson sitt 25-årsjubileum hos Pilz Skandinavien i Sverige!

Claes har varit med nästan sedan Pilz grundades i Sverige 1997. Faktum är att han var den andra personen som anställdes på kontoret i Sverige. Claes började sin tjänst som teknisk support för produkter såsom PNOZ-reläer, PSS säkerhets-PLCer och PKB-likströmsbromsar. Allt eftersom åren gick förändrades hans roll på Pilz från kundsupport till att i allt högre grad tillhandahålla utbildning till våra kunder om såväl produkter som säkerhetsstandarder. Under alla dessa år är det många människor runt om i Sverige, alltifrån nybörjare till certifierade experter, som har fått sin säkerhetsutbildning av honom,

Idag har Claes rollen som maskinsäkerhetskonsult, vilket innebär att han hjälper våra kunder att uppfylla lagstiftning och standarder för maskinsäkerhet. Han har naturligtvis inte släppt sin roll som utbildare inom maskinsäkerhet.
Claes är idag en av Pilz mest erfarna och mest kvalificerade säkerhetskonsulter. Han är certifierad som CMSE(R) - Certified Machinery Safety Expert (TÜV Nord), CEFS - Certified Expert in Functional Safety (TÜV Nord) och CECE - Certified Expert in CE Marking (TÜV Nord).

Vi på Pilz och Pilz Skandinavien är glada att ha Claes i vårt lag. Vi alla gratulerar Claes till hans 25-årsjubileum och ser fram emot många fler år tillsammans!

Grattis Claes!

Pilz Skandinavien K/S, dansk Filial
Smörhålevägen 3
434 42 Kungsbacka
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5020506183

Kontaktperson

Mike Uppdal
Marketingkoordinator
+45 74436332 m.uppdal@pilz.dk

Sänd till en kollega

0.031