23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Stärker positionen som ledare inom 4K med nya produkter

Panasonic introducerar 4K-innovationer för affärssamarbete, utbildning och platsbaserad underhållning.

Panasonic Connect Europe stärker sin position som ledande inom 4K Visual och Pro-AV och presenterade i dag fyra nya lösningar som är utformade för affärssamarbete, utbildning och den platsbaserade underhållningsindustrin på ISE 2023. Dessa senaste produkter understryker Panasonics position som tillverkaren med det mest omfattande utbudet av 4K-projektorer upp till 50 000 lm och skärmar på upp till 98 tum, samt ett komplett 4K-video-ekosystem för att skapa, producera och leverera innehåll.

1.     Nya uppslukande produktionsmöjligheter med nästa generations 1-Chip DLP-projektorer – Tillgängliga Q2/Q3 2023

De två nästa generations 1-Chip DLP™-laserprojektorerna i PT-REQ12-serien (4K) och PT-REZ12-serien (WUXGA) är utformade för att leverera nya produktionsmöjligheter och förenkla arbetsflödet för den platsbaserade underhållningsindustrin. Tack vare upp till 12 000 lm ljusstyrka, 4K-upplösning och 240 Hz-projektionskapacitet[1] med minimal latens på 6 ms[2] eller lägre är de två nya serierna idealiska för museer, uppslukande upplevelser och uthyrnings- och scenbranschen.

 Som den första 1-Chip DLP™-projektorn med Quad Pixel Drive, Panasonics 2-axliga pixelförskjutningsteknik, återger REQ12-serien autentiska 4K-bilder som är djupa, smidiga och detaljerade. Den är utformad för innehåll med hög bildhastighet och kan också kombineras med tillvalet Real-Time Tracking Projection Mapping System för projektion på föremål som rör sig snabbt, vilket berikar interaktiva program och scenframträdanden.

2.     Premiumskärmar som utmärker sig med ljusstyrka, tillförlitlighet och systemskalbarhet – Tillgängliga från december 2023

SQ2H-serien, det senaste sortimentet av 4K UHD LCD-skärmar, är utformad för att möta den växande efterfrågan på professionella skärmar i premiumklassen för ljusa ljusförhållanden. Dessa pålitliga skärmar med dygnet runt-visning har hög ljusstyrka och en antireflexbehandling som minskar reflektioner. De finns i sju skärmstorlekar, från 43 till 98 tum, och är idealiska för styrelserum, mötes- och inlärningsutrymmen samt för digital skyltning i detaljhandeln och offentliga informationsområden.

För ultimat flexibilitet och skalbarhet är SQ2H-serien utrustad med en Intel® SDM-kortplats (Smart Display Module) som standard så att den passar för många olika användningsområden, till exempel digital skyltning och sändningar, med hjälp av en inbyggd dator, terminalkort eller trådlöst presentationssystem.

3.     Nya förstklassiga interaktiva skärmar – Tillgängliga Q1 2023

För att möta behovet av intuitiva tekniker för direktsamarbete har Panasonic utökat sitt sortiment av interaktiva 4K-skärmar genom att introducera EQ2-PCAP-serien Med sex skärmalternativ, från 43 till 86 tum, gör dessa interaktiva, professionella multi-touch-skärmar med Capacitive Touch Technology det enkelt och produktivt att samarbete på möten, under brainstormingsessioner och i klassrum. Serien har en hög beröringsprecision med upp till 10-punkters multi-touch som fungerar både med och utan handskar på händerna. Kombinerat med 500 cd/m2 ljusstyrka och antireflexbehandling för 4K-visning med hög synlighet är enheterna perfekt utformade för inspirerande arbete i grupp.

4.     Nästa generation av KAIROS, den toppmoderna liveproduktionsplattformen – Tillgänglig under 2023.

Panasonic utökar Kairos-ekosystemet genom att lägga till två nya kraftfulla och tysta Core-stordatorer, AT-KC200 och AT-KC2000, vilket förbättrar plattformens redan innovativa GPU-bearbetning för att stödja större och mer komplexa produktioner och gör det möjligt att leverera rikt innehåll till fler och större skärmar än någonsin tidigare.

Den nya KC200 utökar anslutningsmöjligheterna och processorkraften i nuvarande KC100, och KC2000 har den högsta kapaciteten hittills genom att fördubbla KC1000:s källor och utgångar, vilket ökar bearbetningsprestanda med minst 30 % och klippspelarkapaciteten med 500 %, vilket ger totalt 900 GB. Det nya 4RU-chassit i båda modellerna har högt luftflöde vid lägre fläkthastigheter, vilket avsevärt minskar buller och gör att plattformen kan placeras direkt i närheten av inspelningen.

Första chansen

På ISE 2023 visas också en rad andra nyligen presenterade Panasonic-produkter:

Ultra Short Throw CMZ50 LCD-projektorserien är idealisk för applikationer som kräver en kostnadseffektiv lösning med ett ultrakort kastavstånd. CMZ50 har en fast UST-lins och är en instegsmodell med minimal skuggning för uppslukande upplevelser och museer, samt för mötesrum och klassrum.

Världens minsta och lättaste 20 000 lm-projektorer: RQ25K 3-Chip DLPTM och MZ20K Series Solid Shine Laser.

Den senaste generationen professionella LCD-skärmar med 4K UHD-upplösning, SQE2- och CQE2-serierna, är utformad för alla platser och applikationer i offentliga utrymmen, företag och utbildning.

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Sänd till en kollega

0.047