23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Kostnadsfritt webbinarium - 13/4 - Nya AIAG VDA FMEA

Fler och fler fordonstillverkare börjar att ställa krav på att i alla nya projekt inom fordonsindustrin så ska riskanalyser utföras på tillverkningsprocesserna och produktkonstruktionen enligt den nya AIAG VDA FMEA.

FMEA (Failure Mode and Effects Analysis) är en metod som används för att identifiera och förhindra potentiella fel och deras effekter på en produkt eller process. AIAG (Automotive Industry Action Group) och VDA (Verband der Automobilindustrie) har samarbetat för att släppa en ny version av FMEA-metoden kallad "AIAG VDA FMEA Handbook."

AIAG VDA FMEA-handboken tillhandahåller ett standardiserat tillvägagångssätt för FMEA som är tillämpligt på alla industrier, inte bara bilindustrin. Den innehåller nya krav för att bedöma risker och identifiera möjligheter till förbättringar. Dessutom introduceras ett nytt allvarlighetsklassificeringssystem som möjliggör en mer exakt prioritering av potentiella fel baserat på deras potentiella påverkan på kunderna.

Anmäl dig till vårt kostnadsfria webinarium och få information om de nya/förändrade kraven.

Datum: Torsdagen 13 april

Tid: 09.00 - 10.00

Under en timme kommer vi att ta upp förändringarna i AIAG VDA FMEA och fördelarna med de nya kraven. Vi kommer bland annat att titta på den nya 7-stegsmodellen.

Webbinarieledare: Christos Skodras, Lead Autitor och expert på IATF 16949

Länk till anmälan

Ramboll Utbildning
Vädursgatan 6
402 27 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5561330506

Kontaktperson

Sofia Askengren
Marketing & Communication
+46 10 6153126 sofia.askengren@ramboll.se

Sänd till en kollega

0.031