23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Panasonic lanserar ny robust utomhusförberedd 4K PTZ-kamera

Panasonic AW-UR100 levererar video med stor precision i en robust design med hög IP- och gränssnittsflexibilitet.

Panasonic Connect Europe tillkännagav i dag en ny PTZ-kamera för utomhusbruk, AW-UR100, som blir tillgänglig under tredje kvartalet 2023. Den nya modellen kombinerar robust tillförlitlighet och inspelningsmöjligheter med hög precision, bland annat 4K/60 fps, med beskärningsfunktioner och ett dynamiskt bildstabiliseringssystem (DISS) för att övervinna svårigheter i utomhusmiljöer.  Kameran är idealisk för en lång rad utomhusapplikationer, från arenor till lagerlokaler och flygplatser till fartyg.

Video med hög precision
För att klara av att filma från olika vinklar vid storskaliga evenemang har UR100 både ett 74,1° horisontellt vidvinkelobjektiv för panoreringar med utzoomning och 4K/60P-kompatibilitet för 24x optisk zoom och 10x digital zoom.  Den har också tre olika bildstabiliseringssystem för video utan skakningar: optisk bildstabilisering (OIS), elektronisk rullkorrigering (EIS) och pan-tilt-bildstabilisering (DISS, Dynamic Image Stabilising System).

Robust design för pålitlig prestanda
UR100 är byggd för att klara av krävande utomhusmiljöer, till exempel inspelningar på platser med hög korrosion från salt luft eller i regn, vind, snö eller intensivt solljus. Kameran är hermetiskt förseglad för att hålla ute damm och sand, och en defroster värmer upp objektivet för att förhindra att det bildas frost, is eller kondens i extrema temperaturer ner till -15 °C.  Det finns också en praktisk torkarfunktion som håller linsen ren i våta miljöer.  I många tester som simulerar olika utomhusförhållanden för vatten- och dammtäthet, saltsstänk med mera har UR100 bevisat sin robusta förmåga att fungera tillförlitligt i ett stort antal krävande miljöer.

Anpassningsförmåga och flera gränssnitt
UR100 är utformad för de olika behoven för utomhusfotografering och har många gränssnitt för viktig basbandsöverföring, till exempel 3G-SDI, 12G-SDI och fiber, samt stöd för olika IP-protokoll, inklusive NDI och SRT. FreeD stöds också för AR/VR-system.

Andre Meterian, chef för professionella videosystem på Panasonic Connect Europe, säger: ”Panasonics PTZ-kamera firade nyligen sitt 15-årsjubileum och  det här tillskottet för precisionsfilmning och sändningar i utomhusmiljöer är ytterligare ett värdefullt komplement till sortimentet. Den är perfekt anpassad för utomhusmiljöer och är utformad för att stödja den accelererande övergången till IP-baserad fjärrvideoproduktion samtidigt som den säkerställer videokvalitet och produktionseffektivitet i fält."

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Sänd till en kollega

0.047