23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Sortimentet av stödringar växer hos Carsten Holm AB

Efterfrågan på olika varianter av stödringar har ökat avsevärt de senaste åren. Därför har vi kontinuerligt utökat sortimentet så att vi idag har över 11 500 olika dimensioner.

Av Karina Davids - Kd marketing support 

Snabb leverans
Det utökade sortimentet innebär ännu snabbare leverans på både standard- och specialstödringar. Vi levererar 98 % av alla beställningar nästkommande dag.

Om du behöver stödringar som inte finns som standard- eller lagerartiklar måttillverkar vi dem snabbt och enkelt på vår toppmoderna fabrik i Danmark.

Material för alla behov
Carsten Holm AB säljer och tillverkar både standard- och specialstödringar i många olika dimensioner, material och färger, så att stödringen alltid passar perfekt till varje enskild tillämpning.

Våra materialleverantörer är noga utvalda för att vi ska vara säkra på att alltid får den rätta, höga kvaliteten. Vi levererar bland annat stödringar i följande material:

  • Polytetrafluoreten (PFTE)- också känt som *Teflon®
  • Polyuretan (PUR)
  • Polyoxymetylen (POM)
  • Polyamid - (PA) – också känt som *VITON®

 

Om du behöver ett annat material tillhandahåller vi det gärna.

Behöver ni vägledning?
Om du ska använda en specialprodukt eller vill ha hjälp att optimera den nuvarande lösningen är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst på tel. +45 62 62 52 55 – våra erfarna medarbetare hjälper till att hitta rätt.

Det finns också mer information på vår webbplats. Där kan du också ladda ned våra kataloger med O-ringar, stödringar och O-ringssnören.

* *VITON®, Teflon®, och Nylon® är registrerade varumärken som tillhör DuPont Performance Elastomers.

Om Carsten Holm gruppen
Företaget grundades av Carsten Holm 1979. Idag leds det familjeägda företaget av andra generationen.Carsten Holm A/S utvecklar, tillverkar och marknadsför standard- och specialpackningar för alla delar av den danska och internationella industrin.

Företaget har för närvarande 40 anställda i Danmark och Sverige och 10 personer i företagets kinesiska dotterbolag, Holm Sealing Solutions LTD, i Suzhou i Kina.

Carsten Holm AB
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark

Kontaktperson

Michael Jacques Lauritsen
Försäljningschef
mjl@carstenholm.dk

Sänd till en kollega

0.032