23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Monitor i stark tillväxt – ger en kraftig vinstdelning till personalen

Hudiksvallsbaserade Monitor, som specialiserar sig på affärssystem för produktionsindustrin, fortsätter sin starka tillväxt och belönar sin personal med en kraftig vinstdelning för trettonde året i rad. Förra året delade Monitor ut över 48 miljoner kronor till sina anställda och i år förväntas utdelningen öka markant.

– Vinstdelningen blir betydligt större än förra året, vilket är makalöst bra. Det är ett resultat av personalens samlade prestation och visar på företagets starka koncept och världsklassaffärssystem, säger Morgan Persson, VD på Monitor ERP System.

Trots en orolig omvärld har Monitor fortsatt att växa tack vare fördelarna med ett affärssystem som hanterar hela produktionskedjan och ger kontroll över allt från materielbehov till fakturering. Förra året ökade Monitors omsättning med 17 procent till 599 miljoner kronor, vilket visar att företaget befinner sig i en expansiv fas. Idag arbetar cirka 410 personer på Monitor och under år 2024 förväntas företaget ha mellan 450-500 anställda. Monitor har nyligen etablerat sig i Tyskland för att hjälpa tyska företag att automatisera, effektivisera och ha bättre kontroll över sina verksamheter.

I april i år utsågs Monitor som vinnare inom hållbarhetskategorin på den internationella branschmässan Hannover Messe i Tyskland. De avgörande faktorerna till vinsten är Monitors framstående funktioner inom hållbarhetsredovisning och klimatberäkning. Monitor har också vunnit det prestigefulla priset “Chinese Manufacturing IT Application Appraisal”. Priset hyllar Monitors exceptionella prestation i att leverera toppmoderna ERP-mjukvarulösningar till tillverkningsindustrin i Kina. 

– Vi är stolta över vår personal som engagerar sig så starkt i företaget och alltid ger sitt bästa, säger Morgan Persson, VD på Monitor ERP System. 

Årets vinstdelning till personalen offentliggörs den 5 maj. Press är välkommen till Monitors huvudkontor från kl 14.40 den 5 maj.

 

Monitor ERP System AB
Trädgårdsgatan 7
824 26 Hudiksvall
Hudiksvall kommun
Sverige

Kontaktperson

Monitor Marketing Team
Global Marketing Manager
marketing@monitor.se

Sänd till en kollega

0.08