23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Lagstiftningen som sätter fokus på due diligence i din värdekedja!

Missa inte vårt webbinarium om lagstiftningen som sätter fokus på due diligence i din värdekedja - och vad du behöver veta för att möta de nya kraven! Vi ger dig 3 konkreta tips för hur du kan komma i gång och hur du kan dra fördel av att tillämpa en metod för att uppfylla många olika kravställningar.

I år behöver många verksamheter antingen rapportera eller förbereda sig för ny, omfattande hållbarhetslagstiftning som EU:s taxonomi-förordning, direktivet om företagens hållbarhetsrapportering (CSRD) och förslaget om direktivet för företags due diligence inom hållbarhet (CSDDD) där sociala villkor och mänskliga rättigheter har en viktig roll. CSDDD fastställer företagens ansvar att respektera mänskliga rättigheter och miljöpåverkan i sin verksamhet och värdekedja.

Hur kan företagen hantera dessa nya krav på bästa sätt? Den gemensamma nämnaren stavas OECD Due Diligence Guidance for Responsible Business Conduct. På det här webbinariet berättar vi mer om vad OECD:s riktlinjer innebär och hur du med några enkla steg kan komma igång med din due diligence process.

Kostnadsfritt webbinarium - fredag 16 juni kl. 09.00

Läs mer och anmäl dig!

Ur webbinariets innehåll:
Vi ger dig en översikt över gällande och kommande lagkrav när det gäller due diligence för ansvarsfullt företagande och mänskliga rättigheter – samt andra viktiga faktorer som bidrar till utvecklingen.

  • Vi tittar närmare på vad CSRD, EU-taxonomin kräver av företagen.
  • Vi berättar om vilken nytta due diligenceprocessen bidrar till och vad resultatet kan användas till i ditt företag.
  • Vi ger dig 3 konkreta tips för hur du kan komma i gång och hur du kan dra fördel av att tillämpa en metod för att uppfylla många olika kravställningar

ANMÄLAN

Ramboll Utbildning
Vädursgatan 6
402 27 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5561330506

Kontaktperson

Sofia Askengren
Marketing & Communication
+46 10 6153126 sofia.askengren@ramboll.se

Sänd till en kollega

0.094