23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

OmniWin 2023 är tillgängligt nu!

Vi är glada att kunna meddela att OmniWin 2023 är tillgängligt nu med nya funktioner och förbättringar.

  • Automatisk åternestning
    OmniWin tillhandahåller en extra automatisk nestingsfunktion som åternestar endast de delar som redan finns på plåten.
  • Rotera detalj för att optimera matrisen
    Matrisfunktionen har ett nytt alternativ som låter dig rotera detaljerna för att optimera den yta som behövs när matrisen skapas.
  • Värmedistributionssekvens
    Funktionen för att definiera en skärsekvens för värmefördelning omarbetades. Det ger en visuell feedback och kan även appliceras på delar.
  • Vaporisering för laserskärning
    Vaporisering kommer nu att visas i simuleringen och är en del av produktionsstatistiken i rutan Egenskaper.
  • Central materialhantering
    De nya materialhanteringsfunktionerna gör att du enkelt kan hantera materialen och tilldela rätt mappning mellan material och materialgrupper från de olika processdatabaserna. … och många fler!

OmniWin 2023 DIGITAL INFORMATION OCH PROCESSTEKNIKER FRÅN MESSERSOFT

I Industri 4.0 kopplas produktionen samman med den modernaste informations- och kommunikationstekniken. Maskiner och mjukvara från en enda källa säkerställer maximalt utnyttjande av befintliga resurser.

Den modulära mjukvaruportföljen från MesserSoft integrerar Messers skärmaskiner i affärs- och produktionsprocesser på bästa möjliga sätt och stödjer nyckelfunktioner genom hela arbetsflödet. Traditionellt sker inträdet i digitaliseringen via beredning med OmniWin och OmniBevel. Lösningarna är integrerade av OmniFab Suite, det digitala stödet för operatörer, produktionsledare, processanalytiker och servicetekniker.

Messermaskiner och MesserSofts digitaliseringslösningar garanterar därmed den perfekta introduktionen till Industri 4.0. Messer kärnkompetens är integrationen av Messer-maskiner i affärsprocesserna hos ledande skärföretag över hela världen.

Som ett väletablerat team av experter med hög IT- och skärkompetens är vi tätt sammankopplade med de globala resurserna i Messer Cutting Systems. Det är därför vi kan reagera snabbt och exakt på dina behov. Hos oss hittar du alltid den bästa lösningen för din produktion, med effektivitetsfördelar i produktion och drift. Maskin, mjukvara och service från en enda källa som en integrerad helhetslösning.

Kontakta oss för mer information och beställning:

Dennis Svensson
08 – 5505 12 12
070 – 575 82 77
dennis.svensson@intercut.se

Intercut Sverige AB
Box 8026
Besöksadress: Orrvägen 26-28
192 08 Sollentuna
Sollentuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564367430

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.063