23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Spännande uppdatering: Frankrikes B2B e-faktureringsmandat har blivit uppskjutet!

Har du redan hört talas om Frankrikes B2B e-faktureringsmandat? Fortsätt läsa och få mer insikt i de aktuella förändringarna.

I vår tidigare bloggpost om e-fakturering i Frankrike gick vi på djupet med Frankrikes plan om Continuous Transaction Controls (CTC), som kräver att fakturor måste genomgå en offentlig godkännandeprocess. 

Du kan läsa vår bloggpost om de nya reglerna för momsrapportering i Frankrike - det bör du vara medveten om här.

Men nu har det kommit nya uppdateringar angående implementeringen, och det har blivit offentligt att denna implementering har blivit uppskjuten. 

Uppskjutandet av införandet av den nya CTC-modellen är till fördel för berörda företag, som nu får möjlighet att anpassa sig. En reviderad tidsplan förväntas snart fastställas som en del av Budgetlagen för 2024. 

Du kan läsa den fullständiga bloggposten om den nya tidsplanen och viktiga förändringar för e-faktureringsmandatet i Frankrike här.

Vi håller även ett webbinarium där våra experter kommer att fördjupa sig i dessa ämnen och ge dig möjlighet att ställa frågor. Anmäl dig till vårt webbinarium för att få förstahandsinsikt och praktiska tips för att upprätthålla korrekt och problemfri skatteefterlevnad i Europa.

Webbinariet äger rum torsdag den 21 september kl. 13.00.

Läs mer och anmäl dig till vårt webbinarium här.

TrueCommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
VAT nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311

Kontaktperson

AGW

Sänd till en kollega

0.047