23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Live bearbetningsdemonstrationer tillgängliga globalt

Sandvik Coromant släpper nya digitala utbildningstillfällen

Sandvik Coromant, ledande leverantör av verktyg och teknik för bearbetningsindustrin, lanserar ett nytt Digital Live Machining-program (DLM). Utbildningssessionerna hålls av Sandvik Coromant Center – ett globalt nätverk av anläggningar utrustade med ultramoderna maskiner och tekniklösningar. Under DLM-sessionerna visas bearbetningsdemonstrationer live samtidigt som tittarna får ta del av undervisningspresentationer och interaktiva diskussioner med olika experter. 

DLM-sessionerna har arrangerats av Sandvik Coromant under flera år och bygger på de omfattande bearbetningskunskaper som finns inom organisationen, och på det världsomspännande Sandvik Coromant Center-nätverket. Centren är fysiska anläggningar med ingenjörer och tekniker som är experter på skärande bearbetning och bearbetningsteknik. De digitala sessionerna är utformade för att ge deltagare från hela världen tillgång till denna kunskap, och för att hjälpa såväl tillverkare som verkstäder att optimera sina bearbetningsprocesser, spara energi, förbättra produktiviteten och sänka kostnaderna.

Centren är placerade på globala nyckelmarknader och finns till exempel i USA, Mexiko, Brasilien, Tyskland, Sverige, Indien och Kina. Nyheten om de virtuella DLM-utbildningssessionerna sammanfaller med öppnandet av flera nya Sandvik Coromant Center, bland annat en toppmodern anläggning i Storbritannien som invigdes i maj 2023. 

”Kunder i hela världen får på det här viset tillgång till det senaste inom digital utbildning från Sandvik Coromant”, säger Helen Blomqvist, koncernchef för Sandvik Coromant. ”Historiskt sett har utbildningssessionerna varit ett framgångsrikt sätt att ge våra kunder den kunskap och de verktyg de behöver för att ligga steget före konkurrenterna, och i takt med att nätverket av Sandvik Coromant Center växer har vi också fler möjligheter att dela med oss av kunskaperna. Genom att göra de här sessionerna mer tillgängliga är vi övertygade om att vi kan hjälpa våra kunder att ytterligare optimera sina skärande bearbetningsprocesser och nå nya framgångar.”

Utbildningssessionerna i det nya programmet kommer att finnas tillgängliga på flera språk och i olika tidszoner så att deltagare från tillverkningsföretag och verkstäder världen över kan vara med.

”Att kunna nå deltagare i delar av världen där det inte finns något Sandvik Coromant Center är särskilt viktigt – framför allt för kunder med hållbarhetsmål och ambitioner att få ner energiförbrukningen”, fortsätter Blomqvist. ”En optimering av bearbetningsprocesserna kan göra stor skillnad för ett företags miljöpåverkan, och våra tekniska specialister vill gärna dela med sig av sina kunskaper på området i våra DLM-sessioner.”

Förutom DLM-sessionerna tillhandahåller Sandvik Coromant Center även en rad andra tjänster för bland annat verktygslösningar, applikationsteknik och utbildningar. Besök vår webbplats för att hitta ditt närmaste Sandvik Coromant Center och läsa mer om DLM-programmet. 

 

SANDVIK Coromant Sverige AB
Box 12
164 93 Kista
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563507846

Kontaktperson

AS

Sänd till en kollega

0.062