23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Komplett katalog för DJUPHÅLSBORRNING

Man brukar prata om djuphålsborrning när håldjupet överstiger 10 gånger diametern. Det finns utmaningar med att borra djupa hål vilket kan vara svårigheten att evakuera spånor eller få rätt rakhet på hålet. Iscar har ett stort och komplett sortiment av lösningar för borrning av djupa hål och nu finns en komplett katalog med alla produkter och en hel del tekniska tips.

Iscars sortiment av borrar för djupa hål består av SUMOGUN som är pipborrar med ett utbytbart skär, TRIDEEP som är pipborrar med vändskär, MODUDRILL för stora diametrar, solida djuphållsborrar samt ett komplett sortiment av ejektorborrhuvuden.

Produktfamiljen TRIDEEP utökas nu med dimensioner ända ner till 10 mm. Dessa borrar har skär med spåndelande skäregg vilket underlättar spånevakueringen och finns i längder för håldjup ända ner till 25xD. Skäret kan bytas direkt i maskinen vilket ger minimala ställtider.

Nu finns en helt ny katalog "ISCAR DEEP DRILLING LINES" som du kan läsa eller ladda ner under Publikationer/Kataloger på iscar.se

Iscar Sverige AB
Kungsängsvägen 17B
Box 845
751 08 UPPSALA
Uppsala kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562968858

Kontaktperson

AP
Annika Peterson
Marknad
annikap@iscar.se

Sänd till en kollega

0.031