23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

EDI och ERP i samspel

På detta webbinar kan du lära dig hur EDI kan stärka ditt ERP-projekt.

På tisdag den 24 oktober klockan 11:00 – 11:30 håller vi ett spännande webbinar där du kan höra mer om hur stora transformationsprojekt, såsom ERP-migreringar, ger anledning att samtidigt titta på att optimera din EDI-lösning.

Vi vet att många företag använder EDI med sina handelspartners och att det är affärskritiskt om dokumentutbytet inte går smidigt. Därför kan det upplevas som en för stor risk att överväga att byta EDI-leverantör.

På TrueCommerce har vi utvecklat en lösning som eliminerar alla risker som är kopplade till migreringen av din EDI-lösning. Lösningen är ett verktyg som används före migreringen för att säkerställa att den nya EDI-lösningen fungerar precis som den gamla lösningen.

Vi går igenom dataflödena från båda lösningarna och eventuella fel som uppstår. Implementeringsteamet på TrueCommerce använder dessa dataflöden för att säkerställa en 100% framgångsgrad jämfört med den tidigare lösningen innan migreringen påbörjas.

Efter genomförandet kan vi leverera en jämförelse av de tidigare och nya resultaten för att säkerställa en problemfri övergång innan den nuvarande lösningen stängs ned.

Detta kan du höra mer om på vårt webbinar som äger rum redan på tisdag!

Anmäl dig här.

TrueCommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
VAT nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311

Kontaktperson

AGW

Sänd till en kollega

0.078