23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Var redo för e-fakturering i Europa: Viktigt webbinar om skattemyndigheternas krav!

Skattemyndigheter runt om i Europa har elektroniska fakturor högt på agendan, och Polen står inför en viktig deadline i juli 2024. Är ditt företag förberett? Se vårt populära webbinar för att få viktig information.

Skattemyndigheterna i Europa skärper sina krav på företag som skickar elektroniska fakturor inom landsgränserna. Syftet är att öka kontrollen över transaktioner, förbättra effektiviteten, minska kostnader och bekämpa momsbedrägeri.

Är ditt företag redo att möta dessa krav?

Om ditt företag har avdelningar i flera europeiska länder och inte är redo att följa de kommande kraven för e-fakturering och momsrapportering, är vårt webbinar rätt plats för dig.

Detta webbinar är ett av våra mest populära, och det av goda skäl. E-fakturering och momsrapportering är för närvarande ett mycket viktigt ämne i Europa, och Polen är särskilt i fokus med den nära förestående deadlinen i juli 2024.

Tveka inte att titta på vårt webbinar och bli redo för de kommande förändringarna inom e-fakturering och momsrapportering. Se det nu så att ditt företag är väl förberett för den föränderliga miljön och undviker potentiella problem med skattemyndigheterna.

Hämta webbinaret här.

TrueCommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
VAT nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311

Kontaktperson

AGW

Sänd till en kollega

0.047