23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Programmering av Panasonic svetsrobotar från Valk Welding görs enkelt med ArcNC.

Valk Welding har ingått ett strategiskt partnerskap med ArcNC, en lovande programmeringsmjukvara som bygger vidare på framgångarna med Oqton och nu helt fokuserar på bågsvetsning. Tillsammans har de skapat den sömlöst integrerade "ArcNC for Panasonic", som nu gör det möjligt för alla svetsare att snabbt och enkelt generera robotprogram för produktion med hög mix och låg volym.

ARP
Tack vare detta samarbete är det nu möjligt för kunderna att komma igång med offlineprogrammering av svetsrobotar utan någon som helst kunskap eller erfarenhet av programmering. Detta beror på att ArcNC för Panasonic, som redan används av flera kunder, är en del av Automatic Robot Programming (ARP). Detta är en samling lösningar som gör att du automatiskt kan generera och simulera robotprogram från importerade 3D CAD-filer eller andra informationskällor. Programvaruverktyget ger därmed betydande tidsbesparingar och kräver mindre intensiv programmeringsutbildning för svetsare.

Lätt att använda
För att programmera en Panasonic-robot med ArcNC behöver du bara logga in på vår molnbaserade programvara. Ladda upp en 3D-definition av din produkt och bekräfta de automatiskt identifierade svetsarna, svetssekvenserna, robotpositionerna och övergångarna. Ladda sedan ner det genererade svetsprogrammet med ett enda klick. Ladda upp programmet i DTPS så kan det skickas direkt till roboten.

Oslagbar teknik
Det starka partnerskapet mellan Valk Welding och ArcNC kombinerar användarvänlig programvara med pålitlig och exakt kalibrerad Panasonic-hårdvara. Som ett resultat är de automatiskt genererade svetsprogrammen mycket nära den verkliga världen, vilket gör att vi kan installera våra system på ett tidseffektivt sätt. Det innebär också att vi är en enda kontaktpunkt för hela automationsprocessen och kan ingripa snabbt om det behövs.

Upptäck möjligheterna
Är du nyfiken på den här programvarulösningen eller har du några frågor? Du kan kontakta oss på info@valkwelding.se.

Valk Welding Sweden AB
Bohusgatan 15
411 39 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5593121592

Kontaktperson

JW
Jens Williamsson
Sales Engineer
+46 (0)704-92 19 55 jwi@valkwelding.se

Sänd till en kollega

0.094