23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

E-fakturering i Polen: Viktig information för stora företag från juli 2024

Uppfyll Polens nya krav för e-fakturering och samla din leveranskedja med TrueCommerce. Ladda ner vårt whitepaper nu för en smidig övergång och optimala affärsprocesser.

Från och med den 1 juli 2024 blir det obligatoriskt för stora företag i Polen att elektroniskt utbyta fakturor. 

Många företag har redan hittat hur de ska uppfylla dessa krav, så om du ännu inte har löst det är det viktigt att fatta ett beslut så snart som möjligt. 

Om du och ditt företag har affärsverksamhet i Polen kan det vara fördelaktigt att hämta vårt whitepaper om e-fakturering i Polen. 

Detta whitepaper ger information om de viktigaste kraven för Polens nya e-faktureringssystem, vilka företag som kommer att påverkas av dessa förändringar och varför det är viktigt att överväga implementeringen av e-fakturering i ditt företag i god tid. 

Du kan också se vilket dokumentflöde som kommer att användas i landet. 

Hos TrueCommerce hittar du lösningar som täcker alla länder. På så sätt kan du bland annat nöja dig med en samarbetspartner i stället för en separat lösning för varje land. Detta är särskilt fördelaktigt för globala företag som verkar i flera länder.

Hos TrueCommerce kan vi hantera både din EDI (Electronic Data Interchange) och e-fakturering. Genom att använda våra tjänster kan ni samla hela er leveranskedja hos en enda samarbetspartner.

Det innebär att ni kan centralisera och administrera er elektroniska datatransaktion och faktureringsprocesser mellan affärspartners och system, vilket förenklar och effektiviserar era operationer. 

Ladda ner whitepaperet om e-fakturering i Polen här.

TrueCommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
VAT nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311

Kontaktperson

AGW

Sänd till en kollega

0.094