23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Webbinarium om Ramrisk – Verktyget för riskhantering - 1/12

Hur arbetar ni med risker och riskhantering i er verksamhet idag? Är det enkelt att få en helhetsbild och att tilldela ansvar och uppgifter som måste utföras? Vi upplever att detta är något som många verksamheter kämpar med.

Riskhantering är en omfattande och utmanande process som kräver deltagande från alla inblandade i både planering och genomförande av t.ex. ett projekt. Ett riskhanteringsverktyg kan utgöra ett stort stöd för er i er verksamhet och underlätta denna process.

RamRisk är ett professionellt verktyg för riskhantering där riskbedömningar kan utföras för att säkerställa största möjliga chans att slutföra projektet i tid och inom budget. RamRisk kan inte bara användas i projekt, utan även för företagets samlade riskbild på olika nivåer. RamRisk hjälper till att skapa underlag för kvalificerade beslut och riskminskning genom att definiera, analysera och utvärdera potentiella risker.

RamRisk har ett lättillgängligt och intuitivt användargränssnitt som gör det enkelt att komma igång med hanteringen och uppföljningen av era risker. RamRisk guidar, styr och vägleder ditt företag genom projekt på ett säkert och tidseffektivt sätt.

Målgrupp
Webbinariet är extra intressant för dig som antingen jobbar med risker och riskhantering eller känner att det finns ett behov att organisationen behöver jobba mer med dessa frågor.

Datum och tid:
1 december kl. 10:00-11:00

Anmälan

Ramboll Utbildning
Vädursgatan 6
402 27 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5561330506

Kontaktperson

Sofia Askengren
Marketing & Communication
+46 10 6153126 sofia.askengren@ramboll.se

Sänd till en kollega

0.047