23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hexagons iConstruct™ ökar produktiviteten i halvledarprojekt hos Mercury

Mercury, med över 30 års erfarenhet av halvledaranläggningar, har förbättrat projekteffektiviteten med hjälp av Hexagons iConstruct. Mercury stod inför utmaningar med datautvinning och kollisionshantering och valde iConstruct för dess avancerade BIM-teknik, som effektiviserar processer, förbättrar säkerheten och optimerar tidslinjer. Detta verktyg visade sig vara ovärderligt i deras senaste irländska halvledarprojekt, eftersom det erbjuder robust rapportering och automatisering, sparar manuellt arbete och säkerställer noggrannhet och budgetföljsamhet. Mercury värdesätter iConstruct för framtida projekt.

Mercury har levererat halvledaranläggningar i över 30 år och arbetat med några av de största tillverkarna i Europa.     
  
Som en respekterad entreprenör har de använt iConstruct i sju år och gradvis uppgraderat och utvecklat sin användning för att utnyttja fler av dess kraftfulla verktyg. Mercury har framgångsrikt använt iConstruct i olika projekt, inklusive deras senaste projekt, ett halvledarprojekt i en ny greenfield-anläggning på ett befintligt campus i Irland.     
  
I det här projektet ville man utnyttja iConstructs kapacitet ytterligare och anpassa produktplanen efter sina mål och syften, för att effektivt kunna hantera projektet och se till att det slutfördes i tid och inom budget. Mercury stod dock inför betydande utmaningar i tidigare projekt på grund av begränsningar i deras verktyg för datautvinning och kollisionshantering. Dessa verktyg behövde mer automatiseringsfunktioner, vilket hindrade den fulla potentialen för automatisering i Mercurys projekt.     
  
Dessutom hindrade avsaknaden av rapporteringsfunktioner deras förmåga att analysera och kommunicera projektdata på ett effektivt sätt. Det pågående halvledarprojektet med flera datakällor gjorde det alltmer komplicerat att integrera och hantera data i modellerna.     
  
Mercury insåg behovet av att införa en AWP-metod (Advanced Work Packaging) för att övervinna dessa hinder, men krävde en lösning som sömlöst integrerar AWP-data i deras befintliga verktyg. För att hantera begränsningarna i sina nuvarande verktyg genomförde Mercury en grundlig utvärdering av tillgängliga lösningar, i syfte att hitta ett heltäckande verktyg som effektivt skulle hantera deras utmaningar och uppfylla deras specifika krav.    
  
Slutligen valde Mercury Hexagons iConstruct-plattform för dess avancerade BIM-teknik och anpassning. iConstruct bidrog till att förbättra säkerheten, effektivisera kostnadsprocesserna och optimera projektens tidslinjer. Plattformens rapporteringsfunktioner och automatiseringsverktyget BIMflow sparade otaliga timmar av manuellt arbete och säkerställde noggrannhet. Mercury anser att iConstruct är ovärderligt och planerar att samarbeta med Hexagon i framtiden för ökad effektivitet och precision.    
  
"Vi ser fram emot att fortsätta bygga på framgången med vårt nuvarande projekt och använda det som en vägledande plan för framtida strävanden. iConstruct har varit ett ovärderligt verktyg för att effektivisera våra processer, och vi kan inte tänka oss att arbeta utan det.", säger Ciaran McCreary, Life Science and Technology - BIM Manager, Mercury   
  
Läs hela fallstudien för att lära dig hur Mercury förbättrade effektiviteten i halvledarprojekt med hjälp av Hexagons lösning. 

Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5566019773

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.046