23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

TOUGHBOOK 55 har uppdaterats för de föränderliga behoven hos den moderna mobila arbetsstyrkan

TOUGHBOOK 55mk3 sätter standarden för stryktålig mobil datoranvändning för alla tillämpningar, med kraftigt förbättrad "Raptor Lake"-processorkraft, modularitet och anslutningsmöjligheter.

Panasonic Connect meddelade i dag att den tredje versionen av den marknadsledande modulära stryktåliga bärbara datorn, TOUGHBOOK 55, finns tillgänglig. Den uppgraderade enheten är anpassad för den moderna mobila personalens allt mer varierande roller, oavsett uppgift eller applikation. Den balanserar perfekt behovet av anslutning, flexibilitet och användarvänlighet med tålighet, lång batteritid och säkerhet. 

Utformad för olika mobila medarbetares roller 
TOUGHBOOK 55mk3 är ett stort steg framåt. Den gör det möjligt för användare inom exempelvis allmännyttiga företag och fältservice, bilindustri, räddningstjänst och försvar att dra nytta av dess överlägsna prestanda, förbättrade anslutningsmöjligheter och ökande behov av modularitet för att anpassa sig till mobila medarbetares olika krav. 

Panasonic har gjort den till den mest anpassningsbara robusta enheten på marknaden och har förbättrat den modulära designen ytterligare genom tillägget av en ny bakre expansionsplats som har en fjärde USB Type-A- och en andra USB Type-C-port från januari 2024, vilket är perfekt för dataöverföringar med hög hastighet. TOUGHBOOK Universal Bay finns kvar för en mängd kringutrustning som kan bytas ut i en handvändning.

Processorkraften har ökat med upp till 12,7 % (PC mark10) tack vare 13:e  generationens Intel Core™ i5-processor med Intel vPro®-teknik (Raptor Lake). För dem som behöver oöverträffad prestanda för de mest krävande applikationerna ger tillvalet Core™ i7-processor  med Intel vPro®-teknik en ökning av datorkraften med upp till 17,4 % (PC mark10). Andra förbättringar inkluderar förbättrad eSIM- och Dual SIM-anslutning för exakt och tillförlitlig kommunikation överallt, den senaste Wi-Fi-tekniken (Intel® Wireless 6E AX211) som väljer den optimala bandbredden för att spara batteri samt uppgraderad Bluetooth 5.3-anslutning**. Denna senaste Windows 11 Pro-enhet är också tillgänglig med Windows 10-drivrutiner, för dem som ännu inte har gått över till det nya operativsystemet.

Framtidssäkrad för industriella behov
TOUGHBOOK 55 är idealisk för FoU-ingenjörer inom fordonsindustrin som behöver en robust och tillförlitlig bärbar dator som klarar av utmanande förhållanden, oavsett om det gäller testning på avlägsna platser, i värmekammaren eller på testbanan. Med telemetri som samlas in i realtid kan enheten enkelt hantera stora datavolymer genom sina överlägsna lagrings- och anslutningsmöjligheter.

För allmännyttiga tjänster och service i fält utmärker sig TOUGHBOOK 55 med sina många konfigurations- och anslutningsalternativ, inklusive till äldre system och specialportar. För försvar och räddningstjänster erbjuder TOUGHBOOK 55 höga nivåer av dataskydd som en Microsoft Secured-core-PC samt har verksamhetskritiska nivåer av anslutningsmöjligheter. 

I kombination med en lätt konstruktion och IP53-klassning som skyddar mot damm och vattenstänk kan TOUGHBOOK 55 tåla stötar och fall på upp till 90 cm* och fungerar utan problem i temperaturer från -29 °C till +60 °C*. 

Hållbart ekosystem
De som vill utrusta sin mobila arbetsstyrka med den senaste enheten behöver inte oroa sig för extra kostnader. Den senaste enheten är kompatibel med det mesta av ekosystemet av kringutrustning, t.ex. batteripaket och laddare, till TOUGHBOOK 55-serien. 

"TOUGHBOOK 55mk3 höjer ribban för stryktåliga enheter som kan skräddarsys exakt efter kundernas behov, vilka behov de än har. Med hållbarhet i centrum för vår strategi för cirkulär ekonomi är det en verklig revolution att erbjuda en ändamålsenlig, pålitlig och robust bärbar dator som kommer att vara till nytta för slutanvändare inom en mängd olika sektorer under många år framöver", säger Dirk Weigelt, Senior Product Marketing Manager på Panasonic Mobile Solutions Business Division.

Mer information om TOUGHBOOK 55mk3 finns på: www.toughbook.eu.

* Test av ett oberoende tredjepartslaboratorium enligt MIL-STD810H.

** Bluetooth-version beror på Windows 11-version

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Sänd till en kollega

0.063