23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vill du ha förpackningar som är bra för dig och miljön? 

Det räcker inte med att ha en bra produkt - du behöver också en bra förpackning. Förpackningar som är praktiska, hållbara och miljövänliga. Förpackningar som är vettiga.

 

På TotalEnergies har vi skapat förpackningslösningar som uppfyller alla dessa kriterier. För vårt smörjmedel använder vi ekodesign och 3R-strategin (minska, återanvänd, återvinn) för att utforma förpackningar som är 100 % återvinningsbara och innehåller mindre plast. Vi har också optimerat förpackningsvolymen för att ta mindre plats och spara CO2 under transport.

Låt oss ge dig några exempel på våra hållbara förpackningar:

Quartz Box: Den här förpackningen innehåller 86 % mindre plast än en traditionell kapsel och är lika enkel att använda. Den har också 20 % större volym per pall, vilket innebär färre lastbilar på vägarna och mindre koldioxidutsläpp.


Quartz dunk:: Den här förpackningen har 15 % mindre material än en vanlig dunk och är tillverkad av 50 % återvunnen plast. Den är också 100 % återvinningsbar och har en tydlig och informativ design.


Vill du göra skillnad för miljön? Välj då TotalEnergies produkter med hållbara förpackningar. Du får inte bara en kvalitetsprodukt, utan också en förpackning som är lätt att hantera, förvara och återvinna. Dessutom bidrar du till att minska plastförbrukningen och CO2-utsläppen i världen.

TotalEnergies är ett av världens ledande företag inom smörjoljeteknik. Vi söker ständigt nya utvecklings- och produktionstekniker som bidrar till att stärka och utveckla vår position på marknaden. 

Läs mer på vår hemsida.

TotalEnergies Marketing Sweden AB
Box 50326
202 13 Malmö
Malmö stad
Sverige

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.125