23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nu tar Maskincentrum i Örnsköldsvik AB nästa steg genom nystartade InLead Nord

Nu tar Maskincentrum i Örnsköldsvik AB nästa steg för att fortsätta vara det självklara valet vid maskinservice.  Tillsammans med InLead Automation AB kan vi nu gemensamt stärka automationen till CNC-maskiner, norr om Dalälven. Gemensamt bolag under namnet InLead Nord AB, vill genom kostnadseffektiva maskinbetjäningslösningar för CNC-maskiner öka konkurrenskraften för företag i norra Sverige.

Maskincentrum i Örnsköldsvik AB tar nu nästa steg för att bevara sin ställning som det självklara valet för maskinservice. I samarbete med InLead Automation AB strävar vi efter att förstärka automationslösningarna för CNC-maskiner norr om Dalälven.

Det gemensamma företaget, InLead Nord AB, har som mål att öka konkurrenskraften för företag i norra Sverige genom kostnadseffektiva maskinbetjäningslösningar för CNC-maskiner.

Efter en tid av dialog och samarbete mellan Maskincentrum AB och InLead Automation AB är vi stolta att meddela att Maskincentrum i Örnsköldsvik AB, genom moderbolaget NAJT Holding, investerar i InLead Nord för att gemensamt stärka automationen för CNC-maskiner norr om Dalälven. InLead Automation AB, baserade i Anderstorp, grundade InLead Nord 2020 men har känt utmaningar med att betjäna den växande norra marknaden från Småland.

Genom att kombinera InLeads expertis inom automation och deras beprövade standardlösningar med Maskincentrums omfattande kontaktnätverk och starka organisation, som inkluderar 15 servicetekniker baserade i olika delar av Norrland, kommer vi kunna erbjuda kunderna en hög grad av trygghet och närhet.

Maskincentrum och InLead kommer gemensamt ansvara för försäljning, installation och support, vilket kommer bidra till att ytterligare stärka vår position inom maskinservice och automation i norra Sverige.

Maskincentrum i Örnsköldsvik AB
Tegelbruksvägen 10
891 55 Arnäsvall
Örnsköldsviks kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565788303

Sänd till en kollega

0.031