23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

AVIX 4.8.17 är här!

Vi är glada att kunna introducera vår senaste uppdatering - AVIX 4.8.17, en version som kanske verkar något begränsad i kvantitet, men inte i kvalitet. Samtidigt som vi lanserar denna nya version, vill vi också antyda att vi befinner oss i de sista stadierna av denna generation av AVIX. Bakom kulisserna arbetar vårt team hårt med vad som kommer att bli den mest betydelsefulla uppdateringen i vår historia.

Så vad kan AVIX 4.8.17 erbjuda?

  • Prioritet för standardsökväg för dokument: AVIX respekterar nu ordningen för dokumentets standardsökväg i inställningarna. Det innebär att sökvägen till ett dokument - K:\Common\Pedal Car\movie1.mp4 - är uppdelad i en standardsökväg - K:\Common\ - och en relativ sökväg - Pedal Car\movie1.mp4. Genom att separera sökvägen i standard- och relativa komponenter möjliggör vi fördelar för framtida omstruktureringar av nätverksenheter.
  • SMED-analys med många uppgifter: För användare som hanterar många uppgifter erbjuder nu AVIX möjligheten att generera SMED-diagram med upp till 30 000 pixlar. Denna förbättring säkerställer läsbarhet även vid stort antal uppgifter, med möjlighet att anpassa bredd och höjd per resurs i utskriftsguiden.
  • UAS-tidsanalys med MTM-UAS Standard Operations Assembly: AVIX stöder nu MTM-UAS Standard Operations Assembly i UAS-tidsanalys och erbjuder tidskoder för specifika monteringsaktiviteter. Viktigt att notera: grundläggande kunskap är nödvändig innan du använder tidskoder för att säkerställa korrekt och effektiv användning.
  • Utökat enhetsstöd: AVIX stödjer nu fler enheter, inklusive Gallons och Quarter. Uppdateringen inkluderar också möjligheten till sömlös konvertering mellan enheter, vilket ger större flexibilitet i dina analyser.
  • Förbättrad kontrollplansfiltrering: Kontrollplansfiltret har förbättrats så att användare kan välja mellan att visa rader som kräver en kontroll eller se alla rader som har en kontroll.
  • FMEA VDA-förbättringar: Upplev förbättrad funktionalitet i FMEA VDA med förbättrade kopiera/klistra in-funktioner för funktionsnät och felnät. Dessa förbättringar bidrar till ett smidigare arbetsflöde, så att du kan fokusera på det som är viktigast.

Läs mer på vår webbsida www.avix.eu för mer information.

Solme AB
Lindholmspiren 5A
417 56 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5565551503

Kontaktperson

Embla Stenström
Marketing Developer
+46 0761625030 embla.stenstrom@solme.se

Sänd till en kollega

0.063