23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

ISCAR NEOTURN - ETT skär för alla svarvapplikationer

ISCAR NEOTURN är en ny multifunktionsfamilj bestående av skär och hållare för utvändig svarvning, plansvarvning och profilsvarvning. NEOTURN-skären har en unik spetsvinkel på 70° vilken ger bättre åtkomlighet jämfört med konventionella 80°-skäret CNMG och en starkare skärspets jämfört med 55°-skäret DNMG.

NEOTURN XNMG-skären kombinerar egenskaperna och fördelarna med CNMG- och DNMG-skären och finns tillgänglig med de mest populära spånformarna för fin och medelfin svarvning så som F3P och M3P för stål och F3M och M3M för rostfritt stål.

XNMG-skären ger utmärkt spånkontroll och mycket stabil verktygslivslängd i ett brett utbud av applikationer. Familjen möjliggör även bearbetning av komplicerade detaljer nära dubbdockan där utrymmet är begränsat. Detta utan att behöva byta hållare vilket kan minska både ställ- och produktionstid.

En stor fördel med NEOTURN är att samma verktyg kan användas för såväl längdsvarvning som plansvarvning och profilsvarvning. Detta innebär att NEOTURN XNMG kan ersätta både CNMG och DNMG och på så vis minska lagerhållning av både skär och hållare då det nu räcker med ett och samma skär för flera applikationer.

Iscar Sverige AB
Kungsängsvägen 17B
Box 845
751 08 UPPSALA
Uppsala kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562968858

Kontaktperson

AP
Annika Peterson
Marknad
annikap@iscar.se

Sänd till en kollega

0.031