23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

En pneumatikutbildning är nyckeln till kunskap och framgång inom en värld av automation och teknik.

Pneumatik är hjärtat av automatiserade system i tillverkningsindustrin, fordonsbranschen och mer. Det är avgörande för att driva produktionsmaskiner och skapa innovativa robotlösningar. Med pneumatiklärande blir du en del av teknologins framtid. Så varför vänta? Ta steget in i en spännande värld av pneumatik. Kontakta oss idag för att börja din resa mot pneumatikens spännande värld!

Vi har uppdaterat datum för våra utbildningar på hemsidan

🟠Grundutbildning i pneumatik: Denna kurs är avsedd att introducera deltagarna till design, konstruktion och drift av pneumatiska komponenter. Innehållet inkluderar tolkning av kretsscheman och symboler samt grundläggande felsökning och dimensionering.

🔵Fortsättningskurs i pneumatik: Den här kursen behandlar avancerade ämnen som design och optimering av pneumatiska system för att maximera prestanda och effektivitet. Deltagarna kommer att lära sig att använda sensorer och tryckvakter för att övervaka och styra pneumatiska processer i realtid.

🟢Green Deal: Kursen syftar till att ge deltagarna en djupare förståelse för att effektivt använda pneumatiska system och komponenter för att minimera energiförbrukningen. Genom teoretiska koncept, praktiska exempel och interaktiva övningar kommer deltagarna att lära sig strategier och tekniker för att optimera pneumatiska system, vilket bidrar till hållbarhet och kostnadsbesparingar för industriella och kommersiella tillämpningar.

 


Anmäl er nu för att säkra er plats!

utbildning@metalwork.se

Metal Work Sverige AB
Modemgatan 7
235 39 Vellinge
Vellinge kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563335644

Kontaktperson

MD
Mikael Dunegård
Country Manager
+46 709 234554 mikaeld@metalwork.se

Sänd till en kollega

0.063