23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Serietillverkning av komponenter i plast och gummi

Här på Carsten Holm AB kan vi mycket mer än du kanske känner till – utöver vårt stora sortiment av tätningar och packningar kan vi också erbjuda serietillverkning av komponenter i plast och gummi.

Av Karina Davids – kdmarketingsupport.dk

Hos Carsten Holm AB är vi experter på försäljning och produktion av tätningslösningar, både standardlösningar och specialframställda lösningar till våra kunder både i Danmark och utomlands.

Vi har en omfattande och modern egen produktion och vi kan bland annat serietillverka olika gummi- och plastämnen.

Stort råvarulager
Vi har alltid ett stort sortiment av de vanligaste råvarorna på lager. Se material på vår hemsida. Det innebär att vi snabbt kan producera de flesta slags gummi- och plastämnen.

Serietillverkning
Har du ett gummi- eller plastämne som ska serietillverkas tar vi gärna fram den bästa kommersiella lösningen för dina behov. Vi har ingående kunskaper om produkter och material, så vi står redo att hjälpa och vägleda dig, till och med om de allra mest komplicerade gummi- och plastämnen. Kontakta vår teknikavdelning på telefon + 45 62 62 52 55 eller på mail– så hjälper vi dig.


Holm group
Företaget grundades av Carsten Holm 1979. Idag leds det familjeägda företaget av andra generationen. Holm Group utvecklar, tillverkar och marknadsför standard- och specialpackningar för alla delar av den danska och internationella industrin.

Företaget har för närvarande 40 anställda i Danmark och Sverige och 10 personer i företagets kinesiska dotterbolag, Holm Sealing Solutions LTD, i Suzhou i Kina.

Carsten Holm AB
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark

Kontaktperson

Michael Jacques Lauritsen
Försäljningschef
mjl@carstenholm.dk

Sänd till en kollega

0.047