23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Optimera din tillverkning tillsammans med Iscar

Iscar kan föreslå effektiviseringar av tillverkningen på flera sätt. Vid större optimeringar är det mest effektivt att starta ett teknikprojekt

Vid projektuppstart utses en projektledare och vi tillsätter de resurser från sälj och teknik som behövs för att kunna genomföra ett framgångsrikt projekt och nå uppsatta mål både vad gäller tid och resultat. Våra projekttekniker tar i samråd med produktansvariga fram några lösningsförslag att gå vidare med. 

Vi använder ett globalt projektstyrningsverktyg för att underlätta dokumenthantering och bearbetningsanalys och digitala hjälpmedel och CAM används för att bereda och utvärdera lösningar i projektet. 

 Förutom resurser i Sverige har vi tillgång till all kompetens på Iscars moderbolag och andra systerbolag i exempelvis Iscar Tyskland. På detta sätt får vi hjälp där det behövs med förslag på lösningar och genomförande av bearbetningstester och Iscar som ingår i IMC-gruppen har alla resurser och produktionsenheter som krävs för att tillverka kompletta lösningar.

Vi presenterar alltid föreslagna lösningar för dig som kund med förväntade resultat och besparingar som du får godkänna innan vi går vidare och tar fram verktyg. 

Personal från Iscar Sverige är på plats för att delta i tester eller inkörning av verktygslösningen hos dig som kund. Resultatet utvärderas och lösningen optimeras och innan projektet avslutas dokumenteras resultaten och presenteras. 

Kontakta din Iscar-representant eller Iscar Sverige på 018-66 90 60 för att diskutera möjligheter till optimering i din tillverkning

 

Iscar Sverige AB
Kungsängsvägen 17B
Box 845
751 08 UPPSALA
Uppsala kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562968858

Kontaktperson

AP
Annika Peterson
Marknad
annikap@iscar.se

Sänd till en kollega

0.048