23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

IVM 3D-mätsystem för vridfjädrar och bockade tråddetaljer

Microstudio presenterar den största innovationen under de senaste åren inom fjädermätinstrument med IVM 3D-mätsystem för vridfjädrar och detaljer tillverkade av bockad rundtråd.

Förfallodatum
den 26 april 2025

Med IVM kan användare enkelt utföra mätningar som varit utmanande med traditionella 2D-profilprojektorer, vilket också öppnar upp nya möjligheter för kvalitetskontroll och designverifiering . Dessutom erbjuder dess breda mätområde och förmågan att exportera data i STEP-format en anpassningsbar lösning för en mängd olika tillämpningar.

Effektivt: IVM kräver ingen exakt positionering av den del som ska mätas. Du behöver bara placera detaljen på ett av de medföljande stöden och sedan starta mätningen.

Precision: IVM minskar risken för fel, operatören kan inte orsaka en förändring av mätresultaten genom en felaktig positionering.

Mätningar: IVM kan utföra mätningar som är nästan omöjliga med vanliga 2D-profilprojektorer, t.ex. koncentricitet och vinkeln mellan två fjäder lindningar och så mycket mer.

Brett mätområde: det är möjligt att analysera alla delar av böjd rund tråd som kan placeras in i mätvolymen på 100 x 100 x 95 mm, även diagonalt placerat, vilket ytterligare ökar den maximala mätbara längden. Det är också möjligt att exportera 3D-ritningen i STEP-format.

IVM 3D-mätsystem för vridfjädrar och bockade tråddetaljer (kmk-instrument.se)

KmK instrument ab
Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Västerås stad
Sverige
VAT nummer: SE5564824729

Kontaktperson

Anders Vallenfjord
VD, OFP & Materialprovning
anders.vallenfjord@kmk-instrument.se

Sänd till en kollega

0.047