23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Rotoclear C2 kamera är en del av Industri 4.0

Rotoclear C2 är världens ledande kamerasystem för maskininteriörer och Damaskus Maskinskydd är officiell återförsäljare av Rotoclear i Sverige.

Förfallodatum
den 30 juni 2024

Rotoclear C2 är världens ledande kamerasystem för maskininteriörer och har utvecklades speciellt för de extremt hårda förhållandena inne i metallbearbetande CNC-maskiner.

Den självrengörande Rotoclear C2-kameran skapar en 4K-upplösning – även under de tuffaste förhållandena. Den intelligenta styrenheten har HDMI, USB och Ethernet-anslutningar och använder TCP/IP- och RTSP-protokoll för att ge alla gränssnitt användaren behöver för att bekvämt strömma, spara och dela bild-data. Den smarta programvaran stödjer också intuitiv kamerakontroll och zoomfunktioner. Perfekt även för utbildning- och marknadsföringssyften.

När du konfigurerar din installation kan du välja mellan kamerahuvuden med olika fokuseringsområden, beroende på applikationen. Fokus kan fås från 200-6 000 mm.

Eftersom kamerorna kan monteras direkt på verktygsspindeln kan Rotoclear C2 med hjälp av AI upptäcka verktygets skick och därmed indikera när ett verktygsbyte behövs. Allt i linje med Industri 4.0.

Damaskus Maskinskydd är återförsäljare av Rotoclear i Sverige.

Damaskus Maskinskydd AB
Anläggarvägen 14
136 44 Handen
Haninge kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560634726

Sänd till en kollega

0.128