23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Solme donerar 250 000 SEK till Ukraina

En stöttepelare i Solme är att det ska vara roligt och meningsfullt att jobba här. Vi är ett tajt team som verkar från flera länder, men som alltid arbetar tillsammans.

Vi arbetar tillsammans för att utveckla den innovativa och stabila ”go-to”-mjukvaran AVIX för analys och optimering av design- och tillverkningsprocesser. Vi arbetar tillsammans för att hjälpa våra kunder att effektivisera sitt arbete och uppnå nästa produktivitetsnivå. Vi arbetar tillsammans för att kunna bidra och hjälpa andra.

Vi delade nyligen några fantastiska dagar tillsammans på en konferens i Zillertal, Österrike. Vi ägnade dagarna åt att diskutera AVIX, bygga upp vår laganda och naturligtvis – åka skidor i Alperna. Dagarna spenderades helt enkelt med att ha roligt med varandra.

Dessa dagar ledde också till att vi beslutade att göra ytterligare en donation på 250 000 SEK för att hjälpa behövande i Ukraina. Att arbeta tillsammans för att ge tillbaka till andra är något som förenar oss som individer, bortom att vara medarbetare.

Tidigare år har vi donerat elkraftverk och värmekaminer, och gjort flera andra donationer genom organisationer som Läkare Utan Gränser (Läkare Utan Gränser / Läkare Utan Gränser (MSF)) och Rädda Barnen (Rädda Barnen – Rädda Barnen Sverige).

Vi växer och utvecklas som företag, men vi står fast vid vår grund att ha roligt tillsammans och göra en meningsfull skillnad i världen ❤️🌟

Solme AB
Lindholmspiren 5A
417 56 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5565551503

Kontaktperson

Embla Stenström
Marketing Developer
+46 0761625030 embla.stenstrom@solme.se

Sänd till en kollega

0.047