23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Damaskus Maskinskydd är involverad i leverans av bälgar till Stockholms tunnelbana.

Det är med stor glädje vi kan presentera att MTR Nordic Group har valt vår italienska leverantör PEI Mobility som leverantör av ytterbälgar till Tunnelbanetågen i Stockholm.

Förfallodatum
den 31 oktober 2024

PEI Srl är en italiensk tillverkare av maskinskydd och Damaskus Maskinskydd är deras återförsäljare i Sverige. PEI Mobility är en del av PEI Srl och de specialiserar sig på bälgar för bussar och tåg, det så kallade dragspelet.

PEI Mobility har blivit utvalda av MTR Nordic Group att leverera ytterbälgar till Tunnelbanetågen av modell C20 i Stockholm. Damaskus Maskinskydd har varit delaktig i hela processen från första förfrågan och nu vidare med serieleveranser. 

-          Vi har jobbat tillsammans med PEI Mobilty genom hela detta projekt med MTR. Och att vi nu börjar få se våra bälgar på tunnelbanetågen i Stockholm är vi både stolta och glada över, säger Peter Almqvist, VD på Damaskus Maskinskydd 

Varje dag görs 1.3 miljoner resor med Stockholms tunnelbana Det är på uppdrag av Stockholms Trafikförvaltning som MTR Nordic Group ska genomföra byte av ytterbälgar på Stockholms tunnelbanetåg och där har PEI Mobility valts som leverantör. Huvudskälen till utnämnandet av PEI Mobility är bälgens mycket slitstarka material, attraktiva design, enkel att installera, den totala livscykelkostnaden samt närheten till teknisk support i form av Damaskus Maskinskydd. 

Damaskus Maskinskydd AB
Anläggarvägen 14
136 44 Handen
Haninge kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560634726

Sänd till en kollega

0.031