23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

ISCAR SumoCham IHP-BD för balkborrning

ISCAR utökar sitt redan stora utbud av håltagningsfamiljen SUMOCHAM med en unik lösning för borrning av relativt klena konstruktioner som exempelvis balkar.

Balkar för byggnadskonstruktioner och ramverk kräver ofta borrning av många hål. Fixturering av dessa konstruktioner saknar ofta tillräcklig styvhet, vilket utgör en utmaning för borrverktygen. SUMOCHAM IHP-BD kompenserar för instabila förhållanden genom sin hårdmetallsort, skärgeometri och design på borrkroppen. 

Hårdmetallsorten IC954 har ett segt substrat och en TiAlCrN-beläggning som tillsammans ger en motståndskraft mot deformation och hög tillförlitlighet. Borrhuvudet har en centrerande skäregg, vilket garanterar säker ingång i materialet, medan huvudets skarpa hörn effektivt förhindrar att grader bildas. Borrkroppen har en förstärkt design som ökar den dynamiska styvheten. Detta tillsammans ger en effektiv lösning för håltagning av relativt tunna balksektioner under instabila förhållanden. SUMOCHAM IHP-BD finns i diametrar från 13,5 mm upp till 32 mm och i två längder, 5xD och 8xD.

Iscar Sverige AB
Kungsängsvägen 17B
Box 845
751 08 UPPSALA
Uppsala kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562968858

Kontaktperson

AP
Annika Peterson
Marknad
annikap@iscar.se

Sänd till en kollega

0.031