23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

ISCAR QUICK-X-FLUTE, igelfräsar optimerade för effektiv och kostnadsbesparande grovfräsning

QUICK-X-FLUTE är en ny fräsfamilj med dubbelsidiga 13 mm skär optimerade för hög effektivitet och produktivitet vid fräsning i högtemperaturlegeringar.

Skärens positiva spånformare och speciella eggpreparering gör den lämplig för fräsning av högtemperaturlegeringar och då specifikt titan och titanlegeringar samt även för fräsning i stål. Ett mycket kostnadseffektivt skär tack vare att hela 8 skäreggar kan utnyttjas.

De dubbelsidiga QUICK-X-FLUTE-skären finns tillgängliga i flera olika hårdmetallsorter och i ett brett utbud av hörnradier.

QUICK-X-FLUTE har invändiga kylkanaler, för högtryckskylning, med utbytbara munstycken och främre utlopp. Den innovativa förstärkta kopplingen (HDC) ger en exceptionellt stabil spindelanslutning, med endast en skruv för fastspänning. Denna koppling klarar 6 gånger högre axiella krafter än konventionella igelfräs-kopplingar vilket gör den idiotsäker och mycket mångsidig för enkelt byte i maskinen (stark som integrerade verktyg).
Fräskropparna i QUICK-X-FLUTE har variabel spiralvinkel och djupa spånkanaler, designade för att minimera vibrationer och för snabb avverkning med utmärkt spånevakuering.
Med en positiv skäregg och spånvinkel försäkras en smidig och enkel bearbetning med låga skärkrafter.

Iscar Sverige AB
Kungsängsvägen 17B
Box 845
751 08 UPPSALA
Uppsala kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562968858

Kontaktperson

AP
Annika Peterson
Marknad
annikap@iscar.se

Sänd till en kollega

0.031