23948sdkhjf

Ny VD för Binar Quick-Lift Systems AB och Binar Handling Group

| Medlemsnyhet | Företag Binar Quick-Lift Systems AB

Det står nu klart att Mattias Lindh blir ny VD för Binar Quick-Lift Systems AB och Binar Handling Group

Ny VD för Binar Quick-Lift Systems AB och Binar Handling Group

Mattias Lindh utses till ny VD för Binar Quick-Lift Systems AB och Binar Handling Group.

Som VD för Binar Quick-Lift Systems AB efterträder Mattias, Johan Ahlström som lämnade bolaget i oktober 2017.

I sin roll som VD för Binar Handling Group kommer Mattias att ansvara för samtliga bolag inom gruppen som utöver Binar Quick-Lift Systems AB (Sverige) består av Binar Handling GmbH (Tyskland) och Binar Quick-Lift S.A.S.U (Frankrike). 

Mattias kommer närmast från en position som Head of Global Business Transformation, Manufacturing på AB SKF. Dessförinnan höll han en position som General Manager, Gothenburg Operation på SKF Sverige AB mellan 2013 och 2017. Mattias har mer än 20 års erfarenhet från olika ledande befattningar i både Sverige och Storbrittainen. 

 "Det känns oerhört stimulerande och spännande att få möjlighet att, tillsammans med er, medverka till Gruppens framtida utveckling, säger Mattias. Jag ser verkligen fram emot att lära känna er alla, verksamheten, marknaden och alla möjligheter vi har, nu och framåt.”

 ”Mattias är en mycket kompetent och bra ledare och vi är mycket glada att vi har lyckats knyta honom till oss. Han har lång erfarenhet och djup förståelse för internationella affärer vilket känns extra bra med tanke på den riktning vi är på väg i med gruppen, säger Jan Bardell Koncernchef i Binar AB. Hans första åtagande kommer att bli att fokusera på samordning och samverkan inom det nybildade Binar Handling Group.”

 Mattias kommer att tillträda sin nya roll 16 april 2018, och kommer att vara placerad på Binar Handling Groups huvudkontor i Trollhättan, Sverige.

Binar Quick-Lift Systems AB är ett svenskt utvecklings- och tillverkningsföretag som förser den globala marknaden med den världsledande lyftutrustningen Quick-Lift Systems™.

Den intelligenta och elektriska lyftutrustningen är anpassad för att möta högt ställda krav på produktivitet, säkerhet och belastningsergonomi för producerande företag inom bland annat fordons- livsmedels- och verkstadsindustrin.

"Vi hjälper människor att fortsätta vara friska på jobbet " 

Binar Quick-Lift Systems AB ingår Binarkoncernen


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Binar Quick-Lift Systems AB

Hedekullevägen 24
Box 2014
461 11 TROLLHÄTTAN
Sverige
Binar Quick-Lift Systems AB

Sänd till en kollega

0.152