23948sdkhjf

Nordiske medier lanserar unika digitala branschutbildningar

Dagliga nyheter från Nordiske Medier kompletteras med branschspecifika utbildningar som diplomerar deltagaren. Först ut är utbildningar inom processvätskor och energieffektivisering.

Varje dag förser Nordiske Mediers B2B-redaktioner läsare med de senaste branschspecifika nyheterna, både digitalt och via tidningar. Nu utökas utbudet med utbildningar där experter knutits till specifika områden för att förkovra olika branschers medarbetare på ett professionellt sätt.
Tillsammans med kursaktören Coursio kommer mediekoncernen framöver att erbjuda utbildningar inom mängder av branschområden där kursdeltagaren slutligen diplomeras.

Först ut inom industriområdet är en kunskapshöjande utbildning med fokus på processvätskor. Ett område av stor vikt för dem som arbetar inom exempelvis process, underhåll, verkstad, metall, papper och massa. Här berörs bland annat effektiv processvätskehantering, hållbarhet, kemikalielagstiftning, skärande bearbetning, påverkan på produktion, hälsa och säkerhet.

– Vi är imponerade av resultatet och de proffsiga utbildningarna som blev resultatet av vårt samarbete med Nordiske Medier och Coursio, säger Per Vesterberg från Wallenius Water som har bidragit med experter inom området för processvätskor.

Kursen, som nu är tillgänglig, tar deltagaren på en pedagogisk utbildningsresa via en digital plattform där experter från branschen ger utbildning, tips och råd i form av video-lektioner. Varje deltagare kan i lugn och ro ta sig igenom de olika stegen i sin egen takt.

– Satsningen är ett naturligt steg för oss som branschmediekanal. Vi ser verkligen fram emot att lansera flera spännande utbildningar inom olika branscher och därmed erbjuda kompetensutveckling på ett lättillgängligt sätt, säger Magnus Kepinski, vd Nordiske Medier.

Även en utbildning inom energieffektivisering är tillgänglig i samband med lanseringen. Denna vänder sig till alla som behöver vägledning och de senaste kunskaperna för att uppnå en optimal energieffektivisering i sin verksamhet.

Våra utbildningar, klicka här.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08