23948sdkhjf

Universal Robots får ny svensk återförsäljare: "Har många styrkor"

SE Automation är robottillverkaren Universal Robots nya återförsäljare i Sverige. SE Automation har sedan tidigare kompetens inom svetsning samt ett stort tekniskt kunnande inom integration. Dessutom har återförsäljaren en stark förankring även till marknaden i norra Sverige.

– SE Automation har många styrkor. Att vi valde just dem beror framförallt på deras kompetens inom svetsning, som är ett av våra huvudsegment under kommande år, och för att de är teknisk nyfikna, vilket kommer pusha både oss och kunderna att utvecklas på ett bra sätt, säger Ola Mellström, Universal Robots försäljningschef i Sverige.

Karl Ericsson är teknisk chef för SE Automations och tillägger,

– Vi brinner för att automatisera svensk industri med kollaborativ teknik. Sverige är stort och som integratörer kan vi inte vara överallt. Men som distributör kommer vi nu att kunna hjälpa andra integratörer ute i landet att göra det som vi gör i vår närhet.

Det svenska företaget är sedan tidigare certifierade integratörer för Universal Robots cobotar och förra våren blev de även Universal Robots hundrade auktoriserade träningscenter i världen. Samarbetet blir nu ännu tätare och SE Automations kompetens kommer komma andra integratörer till godo.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094