23948sdkhjf

3DVerkstan får ny ägare

I slutet av april kom nyheten att 3DVerkstan begärde sig själva i konkurs och var på jakt efter ny ägare. Nu står det klart vilka de nya ägarna är.

3DVerkstan begärde sig själva i konkurs i april men har nu fått ny ägare efter konkursen. Det är Brittiska Soild Print 3D som tar över företaget.

Solid Print 3D ägs av Solid Solutions och erbjuder bland annat 3D-skrivare och 3D-scanners till företag i Storbritannien och Irland. I ett pressmeddelande kommenterar Neil Sewell, vd för Solid Print 3D, förvärvet. 

– Det finns tydliga synergier mellan 3DVerkstan och Solid Print 3D, från deras otroliga team, produkter, kultur till det fantastiska ledarskapet - jag tror att vi tillsammans kan bygga snabbt för att leverera positiva resultat, vilket gör att 3DVerkstan-teamet kan fortsätta att leverera fantastisk support och service till sina kunder.

Efter några hektiska veckor meddelar Peter Rosén, vd på 3DVerkstan, att han är glad över lösningen.

– Jag känner mig väldigt glad över att vi tillsammans med Lindskog Malmström Advokatbyrå har lyckats presentera 3DVerkstans värderingar och hittat ett avtal med Solid Print3D som nu tar 3DVerkstan in i nästa fas med fortsatt tillväxt, Patrik Rosén, vd, 3DVerkstan Nordic AB.

Läs mer om: 3D
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094