23948sdkhjf

Guldkantad utmärkelse till svenska tillverkaren

För fjärde året i rad har Steelwrist utsetts till ett av Sveriges mest välskötta företag.

Deloitte delar ut priset, som formellt heter ”Sweden’s Best Managed Companies” och som ska gå till ett privat svenskt företag.

En oberoende jury väljer ut vinnarna, och tittar till exempel på kriterier som strategisk inriktning, operationell kapacitet, företagskultur och ekonomisk utveckling.

– Den här utmärkelsen är återigen resultatet av det hårda arbete som utförts av Steelwrist-teamet runt om i världen. Vi finns nu i 19 länder men behåller fortsatt vår väldigt specifika Steelwrist-kultur i företaget, säger Stefan Stockhaus, vd på Steelwrist.Bedriften att få priset en fjärde gång innebär att Steelwrist blir en så kallad ”gold member”.

– Vi känner att vi är extremt väl positionerade för framtiden och det är med stor stolthet som vi tar emot utmärkelsen Sweden’s Best Managed Company på guldnivå, säger Stefan Stockhaus.

Therese Kjellberg, partner på Deloitte och ansvarig för Best Managed Companies i Sverige, noterar att man i år välkomnar fem bolag som gold members.

– Det är inspirerande att så många av bolagen fortsätter att satsa och mäta sig mot de målsättningar som finns, säger hon.

Deloitte har delat ut priset sedan 1993, då det grundades i Kanada. Numera finns det i över 20 länder, till Sverige kom det 2018. Totalt 20 företag fick priser i år.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062